2015-08-26 19:34:07
Φωτογραφία για Αλ. Τσίπρας: Έχω την υποχρέωση να τεθώ στην κρίση του ελληνικού λαού
Είχα την υποχρέωση να τεθώ στην κρίση του ελληνικού λαού... υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Αlpha».

«Πρέπει να λογοδοτήσω στους πολίτες, καθώς εξάντλησα τα όρια της εντολής που έλαβα τον Ιανουάριο» τόνισε χαρακτηριστικά, διαβεβαιώνοντας ότι «έχω ήσυχη την συνείδησή μου».

Πάλεψα όσο πιο σκληρά μπορούσα, οδηγώντας τη διαπραγμάτευση στα όρια, συνέχισε ο κ. Τσίπρας, εκτιμώντας ότι ορισμένοι επιχείρησαν να τιμωρήσουν τον ελληνικό λαό για το «όχι» στο δημοψήφισμα.

Έδωσα μάχη μέτρο προς μέτρο εντός ενός πλαισίου, όπου η πλειοψηφία των Ευρωπαίων είχε τη θέληση να εκδικηθεί, εξήγησε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας την Ε.Ε. για έλλειμμα Δημοκρατίας.

Σχετικά με την έξοδο από την Ευρωζώνη, διαμήνυσε ότι θα συνεπαγόταν μία ανείπωτη ανθρωπιστική καταστροφή. «Είμαι περήφανος για την επιλογή της μη εξόδου από το ευρώ» διαβεβαίωσε.

«Το “όχι” στο δημοψήφισμα το έκανα “ναι” σε μία καλύτερη συμφωνία από αυτή που είχαμε στην αρχή, στα χέρια μας» τόνισε ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στο δημοψήφισμα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ