2015-08-28 00:17:13
Φωτογραφία για ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ-ΝΤΡΟΠΗ!
Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα μερίδα οπαδών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά κατά των Σάντσεθ, Λαγού, ενώ γιούχαραν Αναστασίου και Αλαφούζο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά το ντροπιαστικό 2-2 του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα ο κόσμος του "τριφυλλιού" ήταν... έξαλλος. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο και έφτασαν μέχρι την φυσούνα, αναζητώντας τους υπαίτιους του αποκλεισμού.

Κάποιοι τα... έχωσαν σε Λαγό και Σάντσεθ, κινήθηκαν απειλητικά απέναντί τους, έπεσαν κάποιες σπρωξιές, ο Ισπανός εκνευρίστηκε, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα δεν ξέφυγαν άλλο. Στη συνέχεια κάποιος πλησίασε εκνευρισμένα και τον Νάνο, ο οποίος μπήκε στη φυσούνα.

Αποδοκιμασίες υπήρξαν τόσο για τον Γιάννη Αναστασίου όσο και για τους υπόλοιπους, ενώ αντίθετα χειροκροτήθηκαν οι παίκτες της... Καμπάλα για την προσπάθειά τους, βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο κόσμος των "πράσινων" εξέφρασε από πολύ νωρίς την απογοήτευσή του, κάτι που φάνηκε από τις γιούχες στο ημίχρονο και στις αλλαγές.

Μάλιστα όταν ο Γιάννης Αλαφούζος σηκώθηκε από τη θέση του για να κατέβει στα αποδυτήρια τα... άκουσε από το πέταλο, καθώς οι οργανωμένοι είχαν παραμείνει στις θέσεις τους, αλλά και από άλλες θύρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ