2015-08-29 09:45:48
Φωτογραφία για Η σχέση γνωστού σεφ με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ
Από τις 15 Σεπτεμβρίου τίθεται σε ισχύ η απόφαση του ΚΥΣΕΑ σύμφωνα με την οποία στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τοποθετείται ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος προάγεται στο βαθμό του Ναυάρχου

Με λαμπρή σταδιοδρομία στο Πολεμικό Ναυτικό ο ρεθυμνιώτης Ευάγγελος Αποστολάκης έχει κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων του και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο η θέση που αναλαμβάνει είναι ιδιαίτερης σημασίας. Εκτός όμως από την στρατιωτική πορεία του ο Α/ΓΕΕΘΑ έχει δημιουργήσει και μία ευτυχισμένη οικογένεια, ενώ αγάπη για τη θάλασσα έχει και η σύζυγός του που έχει σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο, αλλά και οι δύο γιοι του. Ο ένας μάλιστα γιος του είναι πολύ γνωστός και αγαπητός στον κόσμο έχοντας διαγράψει εντελώς διαφορετική πορεία από αυτή του πατέρα του και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αποστολάκη.

Ο Γιάννης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο “Master Chef” και έκτοτε έχει κερδίσει και το τηλεοπτικό κοινό με τη δουλειά του αλλά και κερδίζοντας όσους δοκιμάζουν τις γαστρονομικές δημιουργίες του, ενώ την καινούργια χρονιά θα τον δούμε ξανά στο “Join Us” του ΣΚΑΪ
. Σε συνέντευξη μάλιστα που είχε δώσει γνωστός σεφ απαντώντας στην ερώτηση του Αλέξανδρου Πρίφτη αν στερήθηκε κάτι στα παιδικά του χρόνια είχε πει πως “δεν είχαμε τα τρελά λεφτά στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν μας έλειψαν τα βασικά αγαθά. Εντάξει, μπορεί να μην είχα τις χιλιάδες των παιχνιδιών που ήθελα και ζητούσα, αλλά είχαμε όσα ακριβώς χρειαζόμασταν. Δεν με κακόμαθαν οι γονείς μου - και ευτυχώς δηλαδή. Ο πατέρας μου είναι ναυτικός και η μητέρα μου έχει μία σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο - «κανονικοί» άνθρωποι, νορμάλ εισοδήματα. Νιώθω πολύ τυχερός για την οικογένειά μου, γιατί με μεγάλωσαν με καλές αρχές και πρότυπα”.

Μπορεί λοιπόν ο Γιάννης Αποστολάκης να μην ακολούθησε τη στρατιωτική πορεία του πατέρα του αλλά όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του λένε ότι στη δουλειά του είναι “στρατιωτικής πειθαρχίας”. Και σίγουρα θα είναι πολύ περήφανος που ο πατέρας του βρίσκεται στο ανώτατο αξίωμα, αυτό του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ!

Γρηγόρης Μελάς

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=426648&catid=12
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To Asus T100HA σύντομα στην Ευρώπη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To Asus T100HA σύντομα στην Ευρώπη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ