2012-05-07 20:16:22
Φωτογραφία για Βουγιούκας: «Έχουμε κίνητρο»
Μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ...και ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε ότι στόχος του Παναθηναϊκού στο Final Four είναι η υπεράσπιση του τίτλου. Ο 27χρονος σέντερ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου για τα ματς στην Κωνσταντινούπολη αναφέρθηκε στον κρίσιμο ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα:

«Έχουμε μπει στην εβδομάδα του Final 4. Παίξαμε κάποια παιχνίδια και πιστεύω πως, μαζί με τις προπονήσεις, θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Βλέπουμε τον ημιτελικό σαν τελικό απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Έχουμε δει πολλά στιγμιότυπα από παιχνίδια τους, ώστε να καταφέρουμε να τους αντιμετωπίσουμε και να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη. Ο καθένας θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη αυτή».

Για τους δύο αγώνες που προηγήθηκαν φέτος, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει ισάριθμες ήττες, επεσήμανε: «Θα θέλαμε να έχουμε κάνει μία νίκη, ιδίως στην Αθήνα. Ωστόσο, δεν θα μας επηρεάσουν αρνητικά. Κατά μία έννοια θα έλεγα πως θα μας βοηθήσουν κιόλας. Γνωρίζουμε τι κάναμε λάθος Αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας μπορούμε να νικήσουμε. Όλοι λένε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη ομάδα φέτος. Έχουμε το κίνητρο να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και πως αξίζει να αγωνιστεί κάποιος στον Παναθηναϊκό».

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ