2015-08-29 14:59:16
Φωτογραφία για «ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ...»
Τις αμυντικές αδυναμίες των Μπάγερν και Ντόρτμουντ θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι Ελληνικές ομάδες, σύμφωνα με τον Γιάννη Τοπαλίδη.

Την κλήρωση των Ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σχολίασε ο πρώην βοηθός του Ρεχάγκελ στην Εθνική, Γιάννης Τοπαλίδης, που μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94.6 για τους αντιπάλους από την Γερμανία, αφού είναι... ειδικός στα της Bundesliga.

Τα αμυντικά προβλήματα της Μπάγερν, ο Νίκος Ιωαννίδης αλλά και η Εθνική, δε θα μπορούσε να λείψει από την κουβέντα.

«Είναι Γερμανοί νιώθουν πίεση από τους φιλάθλους και τον Τύπο για να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο», σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια μεταξύ άλλων μίλησε για:

-τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μπάγερν: «Η Μπάγερν είναι μέσα στις τρίτες καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Επί Χάινκες πρόσεχε και την άμυνα της, αλλά τώρα με τον Γκουαρδιόλα αυτό έχει αλλάξει. Κοιτάζει κυρίως το να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά τώρα τελευταία είναι πιο προσεκτικοί στην άμυνα. Θα τους βοηθήσει πολύ ο Βιδάλ, όπως και ο Ντάγκλας Κόστα.


Πρέπει να βρει την φόρμουλα ο προπονητής. Πρέπει να προσπαθήσει ο προπονητής να κάνει ένα επιθετικό πρέσινγκ, διότι ξεκινάνε από πίσω την ανάπτυξη, αλλά είναι πολύ δύσκολο, διότι πιάνουν πολλές φορές τρελό ρυθμό και δεν πρέπει να πάρουν πολλά ρίσκα. Πάντως, κάνουνε λάθη στην άμυνα οι παίκτες της Μπάγερν».

-την Άρσεναλ: «Προσφέρει θέαμα η Άρσεναλ, παίζει το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Νομίζω ότι εξίσου δύσκολη με την Μπάγερν είναι και η Άρσεναλ για τον Ολυμπιακό».

-τις ευρωπαϊκές παρουσίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια: «Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να φτάσει ψηλά στο Europa League. Έχει το πρεστίζ και το υλικό, αλλά οι παίκτες είναι λογικό να θέλουν πιο πολύ να πάνε καλά στο Champions League. Είναι και αυτό λογικό».

-τον Νίκο Ιωαννίδη που παίζει στην Ντόρτμουντ: «Έχω έναν φίλο και μου έχει πει ότι είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν τον έχω δει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ