2015-08-29 20:48:24
Φωτογραφία για Το Facebook άγγιξε το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου ημερήσιων χρηστών
Είναι η πρώτη φορά που αγγίζουμε το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου ημερήσιων χρηστών. Πρόκειται μόνο για το ξεκίνημα της διασύνδεσης ολόκληρου του πλανήτη.

Αυτό έγραψε στο προφίλ του ο Ζάκερμπεργκ, ποστάροντας παράλληλα ένα βίντεο που εξιστορεί την πορεία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που οδήγησε στην επανάσταση της διαδικτυακής επικοινωνίας.

Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλου του πλανήτη φαίνεται ότι είναι πλέον το Facebook, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σημειώθηκε νέο ρεκόρ, με ένα δισεκατομμύριο χρήστες να συνδέονται την ίδια μέρα!

Όπως γράφει ο ιδρυτής του Facebook στην ανάρτησή του, το ρεκόρ σημειώθηκε στις 24 Αυγούστου, καθώς «ένας στους επτά ανθρώπους στη Γη χρησιμοποίησαν το Facebook για να συνδεθούν με τους φίλους και την οικογένειά τους».

«Αυτό είναι μόνο η αρχή για να συνδέσουμε όλο τον πλανήτη», συνεχίζει ο ίδιος, την ώρα που οι χρήστες στο Facebook «αγγίζουν» σχεδόν το 1,5 δισεκατομμύριο.

Το Facebook, που ξεκίνησε το 2004, είχε για πρώτη φορά φθάσει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες αλλά σε μηνιαία βάση, τον Οκτώβριο του 2012, ενώ, τον Ιούνιο που μας πέρασε, ο μέσος αριθμός των χρηστών που συνδέθηκαν μέσα σε μια μέρα ήταν περίπου 968 εκατομμύρια.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ