2015-08-30 02:28:13
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...
Βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός σταδιακά θα αρχίζει να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το 0-2 επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ.

«Σημασία τώρα έχουν οι νίκες, έτσι κατακτώνται τα πρωταθλήματα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε και για τον όμιλο του Champions League.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είδατε πως έπαιζε ο αντίπαλος μας. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά φέτος. Παίζουν πολύ καλά αμυντικά και δεν χρειαζόντουσαν τόσες πολλές καθυστερήσεις. Τους καταλαβαίνω. Τα δέχομαι αυτά γιατί ποδόσφαιρο είναι. Εμείς παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που δεν πρέπει να τις χάνει μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου δεν ήμασταν καλοί, αλλά μετά συνήλθε η ομάδα. Κερδίσαμε πάρα πολύ δύσκολα, αλλά για εμένα το μόνο που έχει σημασία είναι οι βαθμοί. Ας έρθει και στο τελευταίο δευτερόλεπτο η νίκη. Για εμένα αυτό μετράει και τίποτα άλλο. Έτσι κατακτώνται τα πρωταθλήματα.


Μπήκαν δύο δυνατά γκολ και είδατε πόσα δοκάρια είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν μονόλογος του Ολυμπιακού. Είμαι ευχαριστημένος. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς και περιμένω πάρα πολλά πράγματα από την ομάδα. Έχουμε πάρα πολλούς παίκτες και τους έχουμε ανάγκη όλους. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι παίζει τώρα. Ήδη έχει αρχίσει και αφομοιώνει κάποια πράγματα. Υπάρχουν κάτι δίλεπτα, τρίλεπτα που χάνεται η μπάλα. Αυτό μου φτάνει για αρχή. Σιγά σιγά θα ανεβαίνει γιατί σχεδόν είναι μια καινούργια ομάδα.

Όσον αφορά την κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ, για εμένα η Μπάγερν είναι μέσα στις δύο καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα. Μία ομάδα που κέρδισε τη Ρόμα μέσα στη Ρώμη με 7-0 φανερώνει το τι κολοσσιαία ομάδα είναι. Εγώ είμαι ευχαριστημένος που κληρωθήκαμε με αυτές τις μεγάλες ομάδες. Δεν τα φοβάμαι τα αποτελέσματα και ξέρω ότι όταν έρθει η ώρα θα γίνει ένας άλλος Ολυμπιακός. Είναι πάρα πολύ μεγάλες ομάδες και η Μπάγερν και η Άρσεναλ, αλλά στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» έχουν γονατίσει πολύ μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο, η Γιουβέντους, η Μίλαν, οι πάντες. Ποδόσφαιρο είναι και ποτέ δεν ξέρεις. Αν ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και ο προπονητής φτιάξει την ομάδα όπως πρέπει όλα γίνονται. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις κι όπου φτάσουμε. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε ψηλά και φέτος και θα δείξουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και πως αντιμετωπίζει τους μεγάλους αντιπάλους που βρίσκει μπροστά του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ