2015-08-30 13:26:06
Φωτογραφία για ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ: Όχι στο νέο γύρο εκβιασμών και αυταπατών! Κάτω τα βάρβαρα μνημόνια της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της ανεργίας!
Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στο νέο γύρο εκβιασμών και αυταπατών! Κάτω τα βάρβαρα μνημόνια της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της ανεργίας! Δεν θα φέρουν το λαό στα μέτρα τους! Έξω ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΕΕ- ΔΝΤ! Η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες του λαού για μια Ελλάδα ειρηνική, δημοκρατική, ανεξάρτητη και σοσιαλιστική» η  εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές με συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ έχει παρέμβει στις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων χρόνων (στις δύο του 2012 και σε κείνες του Γενάρη του 2015), ενώ οι δυο οργανώσεις χαρακτηρίζονται από την συνεπή και συνεχή παρουσία τους στους εργατικούς και νεολαιίστικους αγώνες του λαού μας εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες.

Με δεδομένα τα παραπάνω θα σας παρακαλούσαμε να συμπεριλάβετε εκπροσώπους μας στις πολιτικές συζητήσεις που διοργανώνει ο σταθμός σας ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Για την δημοκρατική, πληρέστερη και πιο πλουραλιστική ενημέρωση των ακροατών/ αναγνωστών/ τηλεθεατών σας (παρεμβάσεις, παρουσίαση εκπροσώπων και θέσεων του συνδυασμού μας)  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας επισυνάπτουμε και την κεντρική προεκλογική προκήρυξη της συνεργασίας ως μια πρώτη επικοινωνία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ