2015-09-01 14:39:23
Φωτογραφία για Στρατηγική Συμμαχία Weber Shandwick – efrata
Η Weber Shandwick αφομοιώνει την efrata η οποία, ενώ διατηρεί τη νομική της μορφή παραχωρεί το σύνολο των πελατών της στη Weber Shandwick, ηγέτιδα εταιρεία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων παγκοσμίως.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της efrata  Ιάκωβος Αντώνιος Αρμάος αναλαμβάνει το ρόλο του Senior Executive Counselor  και πλέον θα ανήκει στην οικογένεια της Weber Shandwick, ενώ τον ακολουθεί και η επικεφαλής του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της efrata,  Λίλα Γουλέα ως Senior Account Manager.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick Δημήτρης Μιχόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε, με ιδιαίτερη τιμή, τους πελάτες της efrata στην οικογένεια της Weber Shandwick. Μαζί με τον Ιάκωβο, τη Λίλα και όλη την ομάδα μας, θα εργαστούμε με πάθος για να ικανοποιήσουμε πλήρως τις  ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Engaging, always.

Ταυτόχρονα ανοίγουμε και νέους δρόμους ανάπτυξης που  μας εξασφαλίζουν τον απαραίτητο οπτιμισμό για ακόμα περισσότερη δημιουργικότητα, ανταγωνιστικότητα, ευελιξία και προσήλωση στις απαιτήσεις του συνόλου του επιτίμου πελατολογίου μας. Η  ισχυρή ανάπτυξη που πετυχαίνει η Weber Shandwick στην Ελλάδα  τη διετία 2014 – 2015 αποτελεί το καλύτερο κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη.

Επενδύουμε στο μέλλον της εταιρείας μας.

Επενδύουμε στο μέλλον του κλάδου μας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ