2015-09-02 13:36:40
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 11χρονο Διονύση - Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο προειδοποιεί το Χαμόγελο του Παιδιού και η αστυνομία
Διαστάσεις θρίλερ, με φόντο ένα οικογενειακό δράμα, παίρνει η υπόθεση του 11χρονου Διονύση T., ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» από τις 7 Αυγούστου, για κοινωνικούς λόγους.

Με τη μαμά του να κρατείται στις φυλακές Θήβας, ο 11χρονος ζούσε με τη γιαγιά και τον παππού του σε καταυλισμό Ρομά στη Γαστούνη.

Πριν από μερικές εβδομάδες, διέφυγε της προσοχής των κηδεμόνων του και ανέβηκε σε ένα αγροτικό για να παίξει. Πάνω στο παιχνίδι, όμως, το χειρόφρενο λύθηκε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αναπτύξει ταχύτητα. Σε μία ανεξέλεγκτη πορεία το όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα παιδάκι, μόλις 14 μηνών.

Ο ανήλικος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ο παππούς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ωστόσο, η Πρόνοια σύντομα διαπίστωσε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του ανηλίκου, ο οποίος με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε σε σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού και στη συνέχεια στο «Αγία Σοφία».


Την Κυριακή (30/8), ο 11χρονος εξαφανίστηκε.Σύμφωνα με το Ilialive.gr oι αρχές εικάζουν πως απέδρασε από το νοσοκομείο. Δεν αποκλείουν, ωστόσο, το ενδεχόμενο της απαγωγής.

Οι αρχές αναφέρουν πως, λόγω της ιδιαιτερότητας της περίστασης, ο εντοπισμός του 11χρονου Διονύση κρίνεται επιτακτικός.

Οι Αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού απευθύνουν έκκληση στο κοινό για πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του, αναφέροντας πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Διονύσης, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τη 7η Αυγούστου, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,43 και βάρος 36 κιλά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ