2015-09-02 13:45:37
Φωτογραφία για Τα δάκρυα της Τζένης στην αγκαλιά του Πέτρου - Ξέσπασε μετά την αποκάλυψη για το νέο σύντροφο
Νόμιζε πως το μυστικό της ήταν καλά κρυμμένο, όμως τελικά διαψεύστηκε Η αποκάλυψη της σχέσης της από το περιοδικό YOU προκάλεσε πανικό όχι μόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στην ίδια. Μπορεί εκείνο το διάστημα η Τζένη Μπαλατσινού να βρισκόταν στην Αμερική για τις ανάγκες των σπουδών της κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου, στο Berkeley, ήξερε όμως πως η ημέρα της επιστροφής δεν αργούσε. Και η στιγμή αυτή έφτασε. Πατώντας πριν από μερικές μέρες το πόδι της στα πάτρια εδάφη, ήταν σίγουρη θα ερχόταν αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες για εκείνη καταστάσεις.

Το love story της με τον Ανδρέα Παππά δεν είχε απλώς αποκαλυφθεί, αλλά τα καυτά τους ενσταντανέ στην παραλία της Πάτμου «κυκλοφορούσαν» σε όλα τα site και blogs. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε άκρως προσωπικές της στιγμές να έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Εκτός από τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τους παπαράτσι να της την έχουν στημένη σε κάθε γωνία σκεφτόταν και κάτι ακόμα..
. Τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε 20 χρόνια από τη ζωή της και δεν είναι άλλος από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Παρότι ο εκδότης γνώριζε για τη σχέση της προτού αυτή αποκαλυφθεί και δεν είχε εκφράσει την ενόχλησή του, το μόνο που της είχε ζητήσει ήταν να μην πάρει το θέμα μεγάλη έκταση από τα media. Κάτι που έστω και άθελά της δεν επετεύχθη. Αν και ο Πέτρος, μετά την αποκάλυψη, δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια επιλέγοντας τη σιωπή, η Τζένη δεν γνώριζε τι θα συνέβαινε όταν θα ερχόντουσαν πρόσωπο με πρόσωπο. Και η στιγμή αυτή δεν αργούσε...

Η συνάντηση

Έχοντας μόλις επιστρέψει από την Καλιφόρνια η Τζένη ανέλαβε ξανά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, με αποτέλεσμα η συνάντησή της με τον Πέτρο να είναι γεγονός. Μόλις πριν από μερικές μέρες οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθαν τετ α τετ στα γραφεία που στεγάζονται τα sites τους στα βόρεια προάστια. Οι στιγμές αμηχανίας δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους παρευρισκόμενους και έτσι οι δυο τους, θέλοντας να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, προτίμησαν να απομονωθούν στο γραφείο του επιχειρηματία. Η πίεση και η ένταση της Τζένης για όλες αυτές τις εξελίξεις στη ζωή της ήταν τέτοια που δεν άντεξε και ξέσπασε. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου είχε πέσει στην αγκαλιά του Κωστόπουλου κλαίγοντας με αναφιλητά. «Δεν ήξερα ότι υπήρχαν φωτογράφοι», φέρεται να έλεγε προσπαθώντας να πνίξει τους λυγμούς της. Δεν μπορούσε να δεχτεί πως είχε βγει προς τα έξω μια εικόνα της εντελώς διαφορετική από ό,τι είχε μέχρι σήμερα όλος ο κόσμος για αυτήν, κάτι που της προκαλούσε έντονο στρες.

«Έπαθα σοκ όταν είδα τις φωτογραφίες αφού ήμασταν στην πιο απομονωμένη παραλία του νησιού», έλεγε και ξανάλεγε στον Πέτρο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το ειδύλλιο με τον 35χρονο επιχειρηματία, αν και μετρά αρκετό καιρό, έγινε μόλις πρόσφατα γνωστό. Βλέποντας την πρώην σύζυγό του φανερά αναστατωμένη και να αισθάνεται άσχημα που η σχέση της έγινε πρωτοσέλιδο, προσπάθησε να τη χαλαρώσει. Τα λόγια και η ψυχραιμία του Πέτρου μπόρεσαν να την καθησυχάσουν, αφού ξέρει πως τα όσα συνέβησαν αιφνιδίασαν ακόμα και την ίδια. Έχει αποδείξει άλλωστε πως ποτέ δεν θα έκανε το παραμικρό το οποίο θα προσέβαλλε την οικογένειά της. Για άλλη μια φορά πάντως η στάση αυτή του Πέτρου της έδωσε να καταλάβει πως μπορεί να είναι έναν χρόνο χωρισμένοι, όμως αποτελούν πάντα οικογένεια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ