2015-09-02 22:14:33
Φωτογραφία για Αιφνίδιος θάνατος Τοπικού Συμβούλου μεγάλου Δήμου της Αττικής
Η... «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου φίλου, συνεργάτη, συμπολίτη και εκλεγμένου με τη δημοτική μας κίνηση, Τοπικού Συμβούλου της δημοτικής κοινότητας Διονύσου, Νίκου Αντάπαση.

Ο Νίκος Αντάπασης ήταν από το 2007 Τοπικός Σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Διονύσου, υπηρέτησε επάξια τη θέση του όλα αυτά τα χρόνια και ξεχώρισε για τη μαχητικότητα και την προσήλωσή του στην υπεράσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών του. Στάθηκε πιστός αρωγός και άξιος συνοδοιπόρος σε όλες τις προσπάθειες μας για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο μας, με καίριες παρεμβάσεις και αιχμηρές τοποθετήσεις στα τοπικά συμβούλια.

Η «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ», ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Παναγιώτης Μπιτάκος, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι μας, τα μέλη μας, οι συνεργάτες μας και όλοι όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του, δε θα ξεχάσουμε ποτέ την ανιδιοτελή και αναντικατάστατη προσφορά του και το ήθος που επέδειξε σε όλη την πορεία της ζωής του. Βαθειά συντετριμμένοι όλοι μας, εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι Νίκο…
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ