2015-09-03 15:36:04
Φωτογραφία για Θρίλερ με την εξαφάνιση του 11χρονου από τον καταυλισμό των τσιγγάνων στη Γαστούνη – Είχε σκοτώσει κατά λάθος την ξαδέλφη του
Από τις 30 Αυγούστου αγνοείται η τύχη του 11χρονου Διονύση Τ., ο οποίος νοσηλευόταν για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα. Ο Διονύσης βρισκόταν σε ιδιαίτερη ψυχολογική κατάσταση μιας και άθελά του, είχε σκοτώσει την 14μηνη ξαδέλφη του στον καταυλισμό των τσιγγάνων στη Γαστούνη της Ηλείας.

Για την εξαφάνιση του 11χρονου Διονύση Τ. εξέδωσε δελτίο amber alert το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Διονύσης έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,43 και βάρος 36 κιλά. Όπως υπογραμμίζεται από το «Χαμόγελο του Παιδιού», το παιδί βρίσκεται σε δύσκολη ψυχοκοινωνική κατάσταση και «λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισής του κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, στις 4 Αυγούστου το παιδί, σε πρόχειρο καταυλισμό τσιγγάνων στη Γαστούνη, όπου διέμενε, μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου του, έλυσε το χειρόφρενο και τραυμάτισε θανάσιμα τη 14 μηνών ξαδέλφη του.


Συνελήφθη και η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας τον άφησε ελεύθερο, αλλά στη συνέχεια εξέδωσε εντολή να μεταφερθεί το παιδί προληπτικά για νοσηλεία στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία». Στις 30 Αυγούστου ο Διονύσης έφυγε κρυφά από το νοσοκομείο- εκτιμάται ότι έφυγε μόνος του.

Η Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού σε όλη την Ελλάδα και προχώρησε στην ενεργοποίηση του amber alert μέσω του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Όποιος έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνεί με την ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 116.000 και με όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ