2015-09-06 22:15:10
Φωτογραφία για Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το 6ο διεθνές TFG «ACHAIOS» 2015
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 η Ακαδημία Πέλοπος Πατρών σε συνεργασία με την ΕΟΤ και τον Δήμο Ερυμάνθου διοργανώνει το ...6ο TFG «ACHAIOS» 2015 , έναν διεθνή αγώνα τοξοβολίας πεδίου στην Πλατανόβρυση (Μέτζενα) του Δήμου Ερυμάνθου.

Ένας αγώνας τοξοβολίας πολύ διαφορετικός και παγκόσμια μοναδικός διότι περιλαμβάνει όλα τα είδη των τόξων με την ονομασία TFG και αντί να γίνεται σε ανοικτό μεγάλο χώρο όπως συνήθως θα διεξαχθεί μέσα στην φύση, ανάμεσα σε δέντρα και με στόχους τοποθετημένους επάνω σε βράχους και άλλα φυσικά εμπόδια σε μια υπέροχη διαδρομή 3χλ, περιφερειακά του χωριού της Πλατανόβρυσης.

Η Ακαδημία Πέλοπος Πατρών τόλμησε «πρωτοπόρα» πανελλαδικά το 2013 να διοργανώσει έναν τέτοιου είδους αγώνα τοξοβολίας σε φιλικό επίπεδο και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μεγάλα ονόματα-πρωταθλητές του χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό.

Το κέντρο του αγώνα θα είναι στη πλατεία του χωριού ενώ όλος ο αγώνας θα πλαισιωθεί και με άλλες εκδηλώσεις το Σάββατο στο μοναδικό πάρκο τοξοβολίας στην Ελλάδα που εδρεύει στην περιοχή της Πλατανόβρυσης, που βρίσκεται στους πρόποδες του Παναχαϊκού και μόλις 13 χιλιόμετρα από την Πάτρα που θα γίνει το επίκεντρο της τοξοβολίας εκείνες τις μέρες.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ