2015-09-18 20:57:00
Φωτογραφία για Στραμμένα στις ελληνικές εκλογές τα διεθνή ΜΜΕ - Περισσότεροι από 150 δημοσιογράφοι στην Ελλάδα για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων
Έντονο είναι το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής Περισσότεροι από 150 δημοσιογράφοι από διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, εφημερίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς βρίσκονται σύμφωνα με το ΑΜΠΕ στην Ελλάδα για την κάλυψη της προεκλογικής περιόδου και έχουν ήδη υποβάλει αίτηση διαπίστευσης για την κάλυψη των εκλογών, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί, αφού οι αιτήσεις συνεχίζονται.

Το κέντρο Τύπου, το οποίο έχει οργανώσει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα λειτουργήσει στο Ζάππειο Μέγαρο έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2015, για την εξυπηρέτηση των Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων, καθώς και των ανταποκριτών Ξένου Τύπου που θα καλύψουν τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Το κέντρο Τύπου διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες εργασίας συνολικής χωρητικότητας 300 θέσεων, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο και έξι τερματικά του υπουργείου Εσωτερικών για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Επίσης, υπάρχει αίθουσα συνεντεύξεων, στην οποία οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, μετά από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ