2015-09-24 10:57:08
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ
Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει τρεις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και πέντε από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ μόλις στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στο σερί νικών σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν στο ματς του Σαββάτου με τον φορμαρισμένο ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν θα έχει σε αυτό το παιχνίδι τους τραυματίες Τσόρι, Ντα Κόστα, Μπουχαλάκη, Μανιάτη και Φουστέρ, ενώ θα προετοιμάσει ταυτόχρονα και το ματς με την Άρσεναλ, λίγες μέρες αργότερα στο Λονδίνο.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Ερνάνι που προορίζεται για βασικός στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ίσως δοθούν ανάσες στον Ιντέγε και παίξει με τα Γιάννενα ο Φινμπόγκασον σέντερ φορ.

Στην άμυνα ο Μποτία γίνεται πλέον βασικός μετά τον τραυματισμό του Ντα Κόστα που θα μείνει έξω από τα δύο επόμενα ματς και θα προσπαθήσει για τα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και για την αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ τον Οκτώβρη.

Στην ενδεκάδα θα παραμείνουν φυσικά οι εκπληκτικοί στην Ξάνθη Ντουρμάζ και Φορτούνης. Ο Μιλιβόγεβιτς με τον Καμπιάσο θα μείνουν στον άξονα, με τον Κασάμι να έχει κι αυτός το χρόνο συμμετοχής ώστε να είναι έτοιμος για το Λονδίνο όπου προορίζεται για βασικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ