2012-05-08 15:00:09
Φωτογραφία για Μπουφόν: «Περίμενα έξι χρόνια για αυτό»
Ο «φύλακας άγγελος» της Γουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας, ενώ για τον Κύπελλο Ιταλίας τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να το κατακτήσει για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα του ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

«Περίμενα 6 χρόνια αυτή τη στιγμή. Είμαι ευτυχισμένος που ανταμείφθηκα για συγκεκριμένες επιλογές. Ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν σωστές, αν και κάποιες στιγμές πίστευα ότι έσφαλα. Τελικά είχα δίκιο. Ποιος είναι ο αριθμός των πρωταθλημάτων μας; Δεν θέλω να μιλάω άλλο για αυτό το θέμα.

Ο Κόντε; Σε ορισμένες περιπτώσεις κανείς δεν μπορεί να πει πόσο προσέφερε ένας προπονητής, στην περίπτωσή μας του αξίζει το 50 με 60% της επιτυχίας»

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, αλλά και για το πότε θα σταματήσει: «Περιμένουμε τον τελικό για να βοηθήσουμε τον Ντελ Πιέρο να κλείσει την καριέρα του εδώ μέσα σε αποθέωση.

Από την πλευρά μου δεν θέλω να σταματήσω. Δεν είναι λίγα τα 34 χρόνια, αλλά για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά μου δεν είναι και πολλά.

Μόνο όταν δεν θα με καλούν πια στην Εθνική Ιταλίας θα ξεκινήσω να σκέφτομαι την ιδέα να αποχωρήσω».

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ