2012-05-08 15:14:43
Φωτογραφία για Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΕΘ ΚΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ...
Ο Μαρτίνεθ της Λεβάντε και ο Γκαρσία της Χετάφε είναι από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις που κοιτάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το "sday.gr".

Δείτε αναλυτικά γιατί Χθες, υπήρχε μία πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο Κοβάσεβιτς θα κάνει ταξίδι στο τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης για το θέμα προπονητή. Είναι λογικό να το κάνει αν ο Ντομίνγκος έχει «ανάψει το πράσινο φως». Μπορεί όμως να πάει και στην Ισπανία, αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος για να ξεκαθαρίσει κι εκεί το θέμα, να δει αν υπάρχουν άλλες επιλογές. Αν ο Πορτογάλος ειδοποιήσει ότι είναι έτοιμος για διαπραγματεύσεις μπορεί να το προχωρήσει ο Σέρβος, άλλωστε λέγεται ότι το κασέ του είναι στα επίπεδα που κινούνται οι «ερυθρόλευκοι» υπάρχουν και ορισμένες πιο δύσκολες, όπως του Μαρτίνεθ της Λεβάντε και του Γκαρσία της Χετάφε. Την επόμενη εβδομάδα όμως μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Και κάτι επίσης σημαντικό: Αυτήν την εβδομάδα τελειώνει και η Πρέμιερ Λιγκ. Και υπάρχει και ο Μαρτίνεθ της Γουίγκαν, επίσης δύσκολη περίπτωση, αλλά μπορεί και γι' αυτόν να αλλάξουν τα δεδομένα.


Ταξίδι στην Πορτογαλία

Οι σκάουτερ συνεχίζουν τα ταξίδια κι αυτό το Σαββατοκύριακο έγινε ένα ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες στην Πορτογαλία. Ο Κοβάσεβιτς ήταν στην Αθήνα, ο Κοκολάκης στην Κρήτη, άρα λογικά πήγε για παίκτη ο Μπαρμπαλιάς, που είχε κάνει ταξίδι στην ίδια χώρα και το φθινόπωρο. Προ ημερών οι Πορτογάλοι είχαν αναφέρει την περίπτωση του Ούγκο Βιέιρα, που τον ήθελε και ο Φερέιρα στον Πασναθηναϊκό. Ο παίκτης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έγινε κίνηση και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία καταλήγει στη Σπόρτινγκ.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις και στην υπόθεση Ιμπαγάσα, με την παρουσία του μάνατζέρ του στη χώρα μας. Ο ίδιος ατζέντης έχει και τα δικαιώματα του Κούπερ, αν και υπενθυμίζουμε ότι από τη διοίκηση έχει γίνει γνωστό πως δεν είναι στις επιλογές, που εξετάζονται, ενώ και από την πλευρά του μάνατζέρ του ειπώθηκε χθες ότι δεν έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον πελάτη του. Παράλληλα, επιβεβαίωνε ότι ο Ιμπαγάσα θέλει να μείνει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ