2012-05-08 15:40:03
Φωτογραφία για Έτοιμοι οι «αιώνιοι» για Final Four
Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία κοινού  χορηγού Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού παραχώρησαν οι Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Σάρας, Περπέρογλου, Παπανικολάου και Πρίντεζη. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Οσα είπαν οι παίκτες και οι προπονητές των «αιωνίων» στα γραφεία του ΟΠΑΠ για το Final Four της Πόλης:

Ζέλικο Ομπράντοβιτς «Πριν από το Final Four μιλάμε πάντα, όμως δεν ξέρω αν έχω κάτι καινούριο να πω. Ίσως είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για τον Ολυμπιακό να είμαστε μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Είναι μεγάλο επίτευγμα, όμως εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε και να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ για να περάσουμε στον τελικό. Είναι εύκολο να δείτε τί έχει αλλάξει στην διοργάνωση! Δείτε φωτογραφίες μου πριν 25 χρόνια! Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ στην πόλη που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο με την Παρτιζάν. Στην αρχή της διοργάνωσης κανείς δεν πίστευε πως θα φτάσουμε εδώ. Οι παίκτες μου είχαν άλλη άποψη».


Ντούσαν Ίβκοβιτς «Είναι ωραία ιδέα να βρεθούμε όλοι μαζί εδώ πριν το Final Four. Προκριθήκαμε δίκαια και οι δύο ομάδες. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω θα παίξουμε καλό μπάσκετ. Παρακολουθώ την Ελλάδα από το 1987. Η μεγάλη διάρκεια των Ελλήνων παικτών είναι πολύ σημαντικό. Βοηθήσαμε και εμείς, εγώ μαζί με τον κουμπάρο μου δηλαδή».

Που πιστεύουν οι παίκτες πως θα κριθεί η πρόκριση:

Πρίντεζης: «Σημασία έχει ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα. Έχουμε φτιάξει μια βάση ομάδας, πρέπει να την τηρήσουμε και ίσως κερδίσουμε»

Παπανικολάου:«Το σημαντικότερο είναι να χαρούμε το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται άγχος. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην ψυχή και την θέληση. Έχουμε αποδείξει πως έχουμε καρδιά και θα τα δώσουμε όλα»

Γιασικεβίτσιους: «Σημασία έχουν οι λεπτομέρειες γιατί αυτές κρίνουν τα παιχνίδια. Έχουμε αγωνιστικό σχέδιο και πρέπει να το εκτελέσουμε κατά γράμμα»

Περπέρογλου: «Πρόκειται για παιχνίδια που θέλουν συγκέντρωση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μην αφήσουμε καμία μπαλιά να πάει χαμένη».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ