2012-05-08 17:09:02
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΤΟΡΙ
Επίσημο γεύμα, πραγματοποιείται αύριο (09/05) στην Αυστραλία, στο οποίο θα γίνει και η παρουσίαση του διεθνούς φιλικού ανάμεσα σε Μέλμπουρν Βίκτορι και Ολυμπιακό (19/05).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Alphington Grammar School», με τις παρουσίες από την ελληνική ομογένεια ν’ αναμένονται εντυπωσιακές.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, το «παρών» θα δώσουν, ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Νικ Γιαννόπουλος, ο Άντονι Κουτουφίδης (πρώην σταρ του AFL), ο Γιώργος Χουρβαρδάς (ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που παίζει στην δημοφιλή αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά «Packed To The Rafters») και ο Ντέιβιντ Ζαχαράκης (ελληνικής καταγωγής παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Έσεντον).

Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει και εκτελέσεις πέναλτι απ’ όλους τους προαναφερθέντες στον άλλοτε διεθνή Αυστραλό τερματοφύλακα, Μαρκ Μπόσνιτς.

Στην εκδήλωση, άλλωστε θα παραβρεθούν και οι ποδοσφαιριστές της Μέλμπουρν Βίκτορι, Άρτσι Τόμπσον (στράικερ), Ντάνι Όλσοπ (επιθετικός), Μάρκο Ρόχας (επιθετικός μέσος) και Τζίμι Τζέγκο (μέσος), οι οποίοι θα κληθούν ν’ απαντήσουν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ