2012-05-08 17:43:06
Φωτογραφία για Χρυσαυγίτης μαθαίνει Black Metal σε γιαγιάδες!
 Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

Ο νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποφάσισε να μυήσει τις ηλικιωμένες στα μυστικά του μεταλλικού rock, ώστε να μην τον βαράνε πια έντρομες, όταν έρχεται να τις προστατεύσει από τους αλλοδαπούς

 Ήταν ο μόνος τρόπος να τα συνδυάσει και τα δύο: Και να συνεχίσει να βάφεται τρομακτικά για να εμφανίζεται με το αγαπημένο του Black Metal ψιλο-σατανικό συγκρότημα και να προστετεύει στα .... ΑΤΜ τις γιαγιάδες και τους παπούδες που έπαιρναν την σύνταξή τους, από τους αλλοδαπούς κλέφτες.

Τις φορές που εμφανίστηκε κατευθείαν από τις πρόβες, χωρίς να προλάβει να ξεβαφτεί, προκειμένου να βοηθήσει τους ηλικιωμένους, οι αντιδράσεις τους παραδόξως δεν υπήρξαν θετικές. Συχνά, οι γιαγιάδες δεν καταλάβαιναν ότι ο χεβμεταλάς καλλιτέχνης βρίσκεται εκεί για να τις προστατέψει και τον χτυπούσαν με τσαντιές, ενώ άλλες τρόμαζαν και λιποθυμούσαν μόλις τον έβλεπαν.

Από τη στιγμή, όμως, που άρχισε να παίζει μπροστά τους τα τραγούδια του, τα πράγματα άλλαξαν. Οι γιαγιάδες, ακούγοντας κομμάτια όπως το «Εγέρθητου», «Το Μέγεθος δεν παίζει ρόλο, εντάξει;» ή το θρυλικό «Χρυσαυγίτικες Χυλόπιτες», όχι μόνο εξοικειώθηκαν με το trash metal αλλά είναι έτοιμες να βαφτούν και οι ίδιες όπως αυτός και να συμμετέχουν στις συναυλίες του στα φωνητικά!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ