2012-05-08 21:51:55
Φωτογραφία για Ως πότε θα είναι στο απυρόβλητο;
Γνωστά και γιγαντιαία τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, όμως ποιος μπορεί να παραβλέψει τις σημαντικές ευθύνες του Φερέιρα για τις νέες κακές εμφανίσεις;

Εντάξει, δεν είναι καθόλου εύκολο να κουμαντάρεις μια αμάδα που δεν έχει διοίκηση και το μέλλον της μοιάζει αβέβαιο. Ο Παναθηναϊκός ήταν εκ των πραγμάτων σχεδόν αδύντον να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου κανείς δεν χρέωσε τον Φερέιρα. Παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι είχαν βρεθεί πέντε βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και τελικά έχασαν το πρωτάθλημα στα τρία συνεχή ντέρμπι μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος προφανώς και κράτησε με νύχια και με δόντια όρθια αυτή την ομάδα, αλλά πλέον δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να φανεί συνεπής στα κρίσιμα ραντεβού. Ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο Κύπελλο και, όπως βλέπουμε, ούτε τώρα στα πλέι οφ.

Κι αν θεωρήσουμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ένας δυνατός αντίπαλος, με ισχυρή διοίκηση σε όλα τα επίπεδα, με καλύτερους παίκτες και μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους υπόλοιπους αντιπάλους των πρασίνων
. Δηλαδή, λιγότερα προβλήματα έχουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ; Στο ίδιο καζάνι με τον Παναθηναϊκό βράζουν. ΄Η μήπως ο Μπόλονι και ο Κωστένογλου έχουν καλύτερο υλικό στα χέρια τους από τον Φερέιρα; Ούτε γι’ αστείο Όσον αφορά στον Ατρόμητο… Ε, όπως και να το κάνουμε δε διαθέτει σε καμία περίπτωση το μέγεθος και το ειδικό βάρος των άλλων τριών. Παρά το γεγονός ότι με δανεικούς παίκτες και φτωχό μπάτζετ, ο Δώνης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Δικαιολογίες λοιπόν δεν υπάρχουν πολλές για τον Πορτογάλο και τους παίκτες του, που στο ματς με την ΑΕΚ κατέγραψαν ακόμη μια φτωχή εμφάνιση και πλέον έθεσαν σε μεγάλο κίνδυνο την δεύτερη θέση που οδηγεί -υπό την προϋπόθεση της αδειοδότησης- στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ