2012-05-08 22:12:16
Φωτογραφία για Ποιος κάνει μήνυση στη Madonna για το άρωμά της;
Η σταρ θα κληθεί να επιλέξει: Truth or Dare;Ακόμα δεν πρόλαβε καλά καλά να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών και το Truth or Dare έχει προκαλέσει σάλο.

Ο Αυστραλός καλλιτέχνης RJ Williams κινείται νομικά εναντίον της Madonna, ισχυριζόμενος πως το σύμβολο «Μ» πάνω στο μπουκάλι του αρώματος και στο κουτί του, είναι αντιγραφή δικού του έργου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ίδιος κατοχύρωσε το 2011 το trademark του συγκεκριμένου logo, το οποίο χρησιμοποιεί σε label ρούχων εδώ και οκτώ χρόνια και γιαυτό προχωράει σε μήνυση για αντιγραφή του copyright.

Όπως είπε στην αυστραλιανή Sunday Telegraph «Μου τηλεφωνούν φίλοι μου από όλο τον κόσμο που είδαν την καμπάνια του Truth or Dare της Madonna για να μου πουν πως νιώθουν αηδία και πως είναι με το μέρος μου. Πρόκειται για την αξιοπιστία μου ως καλλιτέχνη. Δεν πιστεύω πως αυτό το logo θα πρέπει να το χρησιμοποιεί μια τεράστια εταιρεία καλλυντικών».

Ο Williams υποστηρίζει πως έστειλε νομικό έγγραφο στον μάνατζερ της Madonna, Guy Oseary, ζητώντας να σταματήσουν να παραβιάζουν το copyright. Επίσης, ζήτησε να του αποδώσουν όλα τα έσοδα που έχει κάνει μέχρι στιγμής και να προχωρήσουν σε μεταξύ τους συμφωνία για μελλοντική χρήση του. 
queen.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάθημα μεθόδου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάθημα μεθόδου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ