2012-05-08 22:43:10
Φωτογραφία για H Gazzetta Bros. παρουσιάζει!
To gazzetta.gr μετράει αντίστροφα για την ανταπόκριση-υπερπαραγωγή απ' την Κωνσταντινούπολη με LIVE εικόνα κι ήχο από προπονήσεις και συνεντεύξεις, web tv και ραδιοφωνικές εκπομπές!

Το Final Four της Ευρωλίγκας πλησιάζει (11-13/5) και Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα μετρούν αντίστροφα για τη συμμετοχή του στην τελική φάση της Κωνσταντινούπολης. Αλλά υπάρχει και πέμπτη ομάδα, που διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού της!

Αυτή του gazzetta.gr!

Παπαθεοδώρου, Ράμμας, Κατσίκης, Στεφάνου, Παπανδρέου, Καλκαβούρας, Σκουντής, Ασπρούλιας παρεά με τους Καβαλιεράτο και Παπαδογιάννη έχουν προετοιμάσει ένα μοναδικό... υπερθέαμα για ό,τι τραβάει η όρεξη του καθενός: εικόνα, ήχος, blogs και διαρκής ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν εντός κι εκτός Sinan Erdem Spor.

Και τι δεν έχει το μενού!

ΤΕΤΑΡΤΗ 9/5

LIVE εικόνα κι ήχος απ' τις αφίξεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κι οι δηλώσεις τους στο αεροδρόμιο Atatürk.


ΠΕΜΠΤΗ 10/5

LIVE εικόνα κι ήχος απ' τη συνέντευξη Τύπου προπονητών και παικτών των τεσσάρων ομάδων. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Ciragan Palace, θα αρχίσει στις 12:00 και το λόγο θα έχουν οι Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδης από πλευράς Παναθηναϊκού, οι Ίβκοβιτς και Σπανούλης από πλευράς Ολυμπιακού, οι Καζλάουσκας και Κιριλένκο από πλευράς ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι οι Πασκουάλ και Ναβάρο από πλευράς Μπαρτσελόνα.

LIVE εικόνα κι ήχος απ' τις δηλώσεις κι απ' τα πρώτα 15 λεπτά των προπονήσεων των δύο «αιωνίων» (17:45-18:00 ο Παναθηναϊκός, 20:45-21:00 ο Ολυμπιακός).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/5

LIVE μεσημεριανή web tv εκπομπή σε παρουσίαση Βασίλη Σκουντή πριν απ' το πρώτο τζάμπολ (18:00).

LIVE μία κάμερα στη μικτή ζώνη κι άλλη μία στις συνέντευξεις Τύπου σε αμφότερους τους ημιτελικούς (18:00 & 21:00 ώρες των τζάμπολ).

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/5

LIVE web tv εκπομπή σε παρουσίαση Βασίλη Σκουντή με καλεσμένους απ' τους δύο «αιωνίους».

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/5

LIVE μία κάμερα στη μικτή ζώνη κι άλλη μία στις συνέντευξεις Τύπου σε μικρό και μεγάλο τελικό (18:00 & 21:00 ώρες των τζάμπολ).

BONUS: Πέμπτη (10/5), Παρασκευή (11/5), Σάββατο (12/5) και Κυριακή (13/) ακούστε μέσω του Gazzetta on Air τις ραδιοφωνικές εκπομπές (23:00) σε απ' απευθείας σύνδεση με τους απεσταλμένους στην Πόλη.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ