2012-05-08 22:44:35
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! ΤΟ FINAL4...
Ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης ο Κάιλ Χάινς, όπως έγραψε στο προσωπικό blog του στην Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των ερυθρόλευκων εξήγησε πως τόσο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του όσο και οι φίλαθλοί τους περιμένουν πώς και πώς την έναρξη του Final 4 και τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, στον οποίο θα αγωνιστούν με τον τίτλο του αουτσάιντερ, κάτι που τους κάνει κι αισθάνονται... άνετα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Καλωσορίζω και πάλι όλη την Ευρωλίγκα και τους φίλους του μπάσκετ ανά τον κόσμο. Για άλλη μία φορά είμαι ο Κάιλ Χάινς, φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, και σας γράφω από την όμορφη Αθήνα. Αφού περίμενα με ανυπομονησία τις τελευταίες 30 ημέρες ήρθε η ώρα του Final 4. Ύστερα από όλες τις σκληρές προπονήσεις και όλα τα δύσκολα παιχνίδια που δώσαμε στην Ευρωλίγκα ήρθε επιτέλους ο καιρός για τους συμπαίκτες μου κι εμένα να ταξιδέψουμε για την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη, ώστε να αγωνιστούμε για τον τίτλο της διοργάνωσης
. Την τελευταία φορά που έγραψα σε αυτό το blog είχαμε ηττηθεί από τη Σιένα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Από τότε είχαμε σχεδόν ένα μήνα για να προετοιμαστούμε για να πάμε στην Κωνσταντινούπολη. Το πρώτο βήμα στην προετοιμασία της ομάδας μας για το Final 4 ήταν τα ελληνικά πλέι οφ. Παίξαμε τους προημιτελικούς και ημιτελικούς γύρους. Παρότι ήμασταν καθαρά το φαβορί και στις δύο αυτές σειρές, θελήσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα παιχνίδια για να μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final 4.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας αυτή τη σεζόν. Έχουν από τις πιο έμπειρες ομάδες σε όλη την Ευρώπη και ο πυρήνας των παικτών τους είναι μαζί εδώ και παρά πολλά χρόνια. Έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας, το Χουάν Κάρλος Ναβάρο, και πολύ ισχυρούς παίκτες πρώτης γραμμής. Η Μπαρτσελόνα θεωρείται από πολλούς το φαβορί, αλλά για την ομάδα μας αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Νιώθουμε άνετα έχοντας το ρόλο του αουτσάιντερ και όλοι γνωρίζουμε ότι τα πάντα είναι πιθανό να συμβούν σε ένα παιχνίδι.

Στην Αθήνα δεν είμαστε οι μόνοι άνθρωποι που μετρούσαμε τις ημέρες μέχρι την έναρξη του Final 4. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ίσως πιο ενθουσιασμένοι από εμάς. Καθημερινά στην Αθήνα, χωρίς να έχει σημασία το πού πηγαίνω, συναντώ φιλάθλους μας που είναι ενθουσιασμένοι και μου λένε ότι ανυπομονούν για τα παιχνίδια της Κωνσταντινούπολης. Κρίνοντας από τον ενθουσιασμό του κόσμου μας στην Αθήνα θα πρέπει να δημιουργηθεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα σε όλα τα παιχνίδια. Ακριβώς όπως κι εμείς, έτσι και οι φίλαθλοι περίμεναν την ευκαιρία να δουν την ομάδα μας να ανταγωνίζεται για τον τίτλο της Ευρωλίγκας. Τώρα, επιτέλους, η ώρα ήρθε! Αυτό περιμένουν όλοι από την έναρξη της σεζόν.... Το Final 4 της Ευρωλίγκας... Όπως είπα στο τελευταίο blog μου οι συμπαίκτες μου και εγώ θέλουμε να μετατρέψουμε αυτό το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη σε μια αξέχαστη εμπειρία. Όσο συνεχίζουμε με την ίδια ενέργεια και προσπάθεια που έχουμε δείξει ολόκληρη τη σεζόν είμαι βέβαιος ότι θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας στην Ευρωλίγκα. Θα σας δω όλους στην Κωνσταντινούπολη!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ