2015-10-14 00:05:09
Φωτογραφία για Συνάντηση με το πολιτικό κόμμα «Ποτάμι» για την αποτροπή της κατάργησης υπαγωγής σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του πολιτικού κόμματος «Ποτάμι» κ. Σ. Θεοδωράκη για το θέμα της τροποποίησης του ασφαλιστικού που συζητείται αυτήν την εβδομάδα στην Βουλή. Στην συνάντηση παρεστάθη εκ μέρους του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλη, ο Ταμίας του ΙΣΑ κ. Φ. Πατσουράκος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Β. Αλεξανδρής και ο Πρόεδρος της Διοικούσας ΕπιτροπήςΝομικών κ. Δ. Βερβεσός και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γ. Στασινός, καθώς επίσης και οι βουλευτές κ. Χ. Θεοχάρης, Γ. Μαυρωτάς και Ν. Μανιός.

Οι εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων ζήτησαν την παρέμβαση των βουλευτών για να μην καταργηθεί η δυνατότητα που δόθηκε πριν λίγους μήνες στους «νέους» (μετά την 1/1/1993) ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ να υπαχθούν σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία, καθώς αποδεικνύεται ήδη η χρησιμότητά της και η συμβολή της στην αύξηση των εσόδων. Ο κ. Σ. Θεοδωράκης κατανόησε το πρόβλημα που γεννάται από την τροποποίηση του ασφαλιστικού και δεσμεύτηκε ότι θα θέσει το ζήτημα στη Βουλή.


Οι τρεις επιστημονικοί σύλλογοι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις για την κατάργηση της συγκεκριμένης διάταξης, που αφορά στην επιβίωση των νέων επιστημόνων και του ταμείου τους. Ο ΙΣΑ, ο ΔΣΑ και το ΤΕΕ προγραμματίζουν για το θέμα κοινή συνέντευξη τύπου την Πέμπτη, συνάντηση με τους βουλευτές – ελεύθερους επαγγελματίες όλων των κομμάτων και δυναμική παρουσία στο Κοινοβούλιο για να αποτραπεί η ψήφιση της συγκεκριμένης διάταξης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ    ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥσ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ