2012-05-09 00:37:01
Φωτογραφία για Πρέλεβιτς και Σταυρόπουλος για το διαζύγιο με Σούλη
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, μετά και την ολοκλήρωση της συζήτησης με τον Σούλη Μαρκόπουλο σχολίασε: «Δυστυχώς η ομάδα δεν μπορεί ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόουτς. Η διαφορά μας ήταν καθαρά οικονομική. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, ώστε αυτά που συμφωνεί να τα τηρεί. Όλοι θέλαμε να μείνει ο κόουτς, καταλαβαίνουμε ότι είναι επαγγελματίας, αλλά κάθε υπέρβαση είναι επικίνδυνη για το μέλλον της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να αντέξουμε ακόμη 2-3 χρόνια σε αυτή την σκληρή, αλλά ρεαλιστική φιλοσοφία για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Ξέρουμε ότι η αλήθεια είναι σκληρή, σε κανέναν δεν αρέσει, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε για το καλό του ΠΑΟΚ, να μείνουμε σταθεροί σε αυτά που μπορούμε».

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Νίκος Σταυρόπουλος από την πλευρά του τόνισε: «Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια πριν από τρία χρόνια, ήταν επιλογή μου ο Σούλης Μαρκόπουλος, κυρίως για την επαγγελματικότητα και την καθαρότητά του
. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και να φτάσουμε σε μία συνεργασία που θα έφτανε την πενταετία. Δυστυχώς η συνεργασία μας τελειώνει. Περάσαμε τρία πολύ καλά χρόνια. Ο Σούλης είναι επαγγελματίας και θα συνεχίσει την πορεία του. Είχαμε την ελπίδα ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή θα συμφωνούσαμε. Δεν έγινε όμως και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα, πάντα για το καλύτερο του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους και με αυτή την λογική και φιλοσοφία πρέπει να συνεχίσουμε».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι φορέθηκε στο Metropolitan...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι φορέθηκε στο Metropolitan...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ