2015-10-15 01:08:08
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ... ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ «ΑΠΟΧΗ» ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ!
Την έντονη αντίδραση των οπαδών της Μπάγερν Μονάχουν, έφερε το μεγάλο κόστος των εισιτηρίων κόντρα στην Άρσεναλ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Πιο συγκεκριμένα το πιο φτηνό εισιτήριο μαζί με τον φόρο στοιχίζει 100€, ποσό που είναι απαγορευτικό για τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα των οπαδών της Βαυαρικής ομάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τους στο Facebook,ο σύνδεσμος FC Bayern Worldwide, αποφασίσε να αντιδράσει με έναν συμβολικό τρόπο καθώς σχεδιάζουν να απέχουν στα πρώτα 5 λεπτά του ματς στο Λονδίνο στις 20 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου της Bayern:

«Θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για το ύψος της τιμής των εισιτηρίων και να υπενθυμίσουμε στις ομάδες και τις ομοσπονδίες την κοινωνική τους ευθύνη και να τους προειδοποιήσουμε για τις επιπτώσεις που όλοι νιώθουμε, τόσο οι οπαδοί όσο και επίσημα η ομάδα. 

Τα πρώτα πέντε λεπτά του ματς στο Λονδίνο θα είναι, το πώς θα είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου αν αυτή η τρέλα συνεχιστεί. Άδεια καθίσματα στα γήπεδα και κανένα σημάδι συναισθημάτων στις εξέδρες. Στα επόμενα 85 λεπτά θέλουμε να δείξουμε την εναλλακτική και το πόσο σημαντικό είναι για το ποδόσφαιρο μία ζωντανή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Facebook: Ετοιμάζει feed μόνο με video;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook: Ετοιμάζει feed μόνο με video;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ