2015-10-15 22:42:18
Φωτογραφία για ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΑΤΙΝΙ Η... UEFA
Η UEFA στηρίζει τον Μισέλ Πλατινί και ζητά να έχει δίκαιη αντιμετώπιση. Ο Τζιάνι Ινφαντίνο έστειλε το δικό του μήνυμα μετά το τέλος της συνεδρίασης των 54 εκπροσώπων των Χωρών.

Ο Μισέλ Πλατινί όπως και ο Σεπ Μπλάτερ τιμωρήθηκαν, όπως σας έχουμε ενημερώσει, από την Επιτροπή Ηθικής της FIFA και η UEFA έπρεπε άμεσα να πάρει θέση για τα όσα συγκλονιστικά συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

Η εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας είχε σήμερα έκτακτη συνάντηση, όπου αποφασίστηκε η στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου της. Μάλιστα, εξέφρασαν και την αισιοδοξία τους πως ο Γάλλος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της FIFA!

«Ο καθένας μας στηρίζει τον Πλατινί ως άνθρωπο και φυσικά αξίζει μια δίκαιη δίκη. Το καταστατικό της UEFA αναφέρει πως πως όταν ο πρόεδρος απουσιάζει, ο αντιπρόεδρος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του. Είναι δύσκολη η κατάσταση, από τη στιγμή όμως που είναι τιμωρημένος δεν μπορεί να βρίσκεται εδώ και να εκφράσει την θέση του. Κάτι που δεν είναι δίκαιο» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο κι έστειλε το μήνυμα «Ο Πλατινί θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της FIFA».


Η τιμωρία των 90 ημερών δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τους αξιωματούχους της UEFA και οι 54 εκπρόσωποι Xωρών που βρέθηκαν στη συνάντηση καθόρισαν τον... οδικό χάρτη!

«Η συνάντηση πήγε πολύ καλά, καθώς προέκυψε ενωτική θέση στην UEFA. O Πλατινί έχει τη στήριξη όλων μας, όλα τα Κράτη δίνουν τη στήριξή τους για να έχει μια δίκαιη αντιμετώπιση» υποστήριξε ο πρόεδρος της Αυστριακής Ομοσπονδίας, Λεο Βίντνερ.

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Ρωσικό Υπουργείο Αθλητισμού, όπου και στάθηκε στην ομόφωνη απόφαση στήριξης στον Μισέλ Πλατινί!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ