2015-10-16 06:29:06
Φωτογραφία για Αβραμόπουλος: Να δοθεί φόρο τιμής στα θύματα της Άγκυρας
Ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος βρέθηκε στον τόπο των πολύνεκρων επιθέσεων του περασμένου Σαββάτου στην Άγκυρα και κατέθεσε στεφάνια στη μνήμη των νεκρών

Στα πλαίσια της επίσκεψή του στην Τουρκία, ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος βρέθηκε σήμερα στην Άγκυρα όπου απέτισε, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Ευρωπαίων πολιτών, φόρο τιμής στα θύματα της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης στην Τουρκία.

Ο κ. Αβραμόπουλος, βρίσκεται από χθες στην Τουρκία, όπου πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία της χώρας, ενώ μίλησε στο διεθνές φόρουμ μετανάστευσης και ανάπτυξης, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Αβραμόπουλος, σε συναντήσεις που είχε με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, τον υπουργό Εξωτερικών Φ.Σινιρλίογλου, τον υπουργό Εσωτερικών Σελαμί Αλτινόκ και τη βοηθό υπουργό των ΗΠΑ για τα ζητήματα της Μετανάστευσης Αν Κλερ Ρίτσαρντ, συζήτησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην στην προσφυγικής κρίσης, αλλά και θέματα ασφάλειας.

Νωρίτερα είχε συνάντηση στην Άγκυρα με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ αύριο (Παρασκευή) θα βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον προεδρεύοντα του Συμβουλίου Υπουργών και υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ