2015-10-16 11:27:27
Φωτογραφία για Κλήσεις θα μοιράζει από τις 26 Οκτωβρίου η δημοτική αστυνομία στην Αθήνα
Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η δημοτική αστυνομία επέστρεψε στους δρόμους της Αθήνας , 

προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας για την επίσημη επαναδραστηριοποίησή της, στις 26 Οκτωβρίου.

Για κάποιες ημέρες οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν θα μοιράζουν κλήσεις αλλά θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό, στο οποίο περιγράφεται ο κύριος στόχος της υπηρεσίας που θα είναι η διαφύλαξη της προστασίας του δημοσίου χώρου.

Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί από σήμερα και έως τις 25 Οκτωβρίου δεν θα μοιράζουν «κλήσεις» αλλά θα ενημερώνουν pic.twitter.com/z6O6NLXPES

— Δήμαρχος Αθηναίων (@AthensMayor) October 15, 2015

Μέσω του ενημερωτικού φυλλαδίου εντύπου ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας Αντώνης Καφετζόπουλος ζητούν τη συνεργασία των πολιτών για να αποκτήσει η Αθήνα ένα πιο ανθρώπινο, λειτουργικό και φιλικό πρόσωπο.


Αποστολή της Δημοτικής Αστυνομίας, η προστασία του Δημοσίου Χώρου. Ο αντιδήμαρχος @Kafetzopoulos επί τω έργω pic.twitter.com/hcdBRPG3vP

— Δήμαρχος Αθηναίων (@AthensMayor) October 15, 2015

Τονίζουν ότι ο ρόλος της δημοτικής αστυνομίας δεν θα είναι η επιβάρυνση της καθημερινότητας των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης, όμως σε περιπτώσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς θα επιδεικνύεται ανάλογη αυστηρότητα εκ μέρους της υπηρεσίας.

Η ενημερωτική καμπάνια θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου, ενώ από την επομένη οι δημοτικοί αστυνομικοί θα βεβαιώνουν κανονικά όλες τις παραβάσεις των οποίων ο έλεγχος προβλέπεται από τις αρμοδιότητές τους και θα επιβάλλουν τα αντίστοιχα πρόστιμα και κυρώσεις.

Στους δρόμους της Αθήνας επιστρέφει σήμερα, μετά από 2 χρόνια απουσίας, η Δημοτική Αστυνομία. pic.twitter.com/EO37X7t0xu

— Δήμαρχος Αθηναίων (@AthensMayor) October 15, 2015

Η δημοτική αστυνομία θα δέχεται τις καταγγελίες των πολιτών μέσω της Γραμμής του Δημότη, στον τετραψήφιο αριθμό 1595, όλο το εικοσιτετράωρο και μέσω e mail στο [email protected].

Δείτε εδώ το φυλλάδιο της δημοτικής αστυνομίας
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ