2015-10-19 01:27:09
Φωτογραφία για ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. ΜΕ ΔΥΟ... ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Μάρκο Σίλβα έχει εννιά... σίγουρους για το βασικό του σχήμα στο ματς του Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντιναμό και... ψάχνεται για δύο θέσεις.

Χρόνος για επαρκείς δοκιμές δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός 'πετάει' το πρωί της Δευτέρας για Ζάγκρεμπ και θα προλάβει να κάνει εκεί μία προπόνηση. Συν το χαλάρωμα της Κυριακής και την αποθεραπεία των βασικών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συσχετίσει στο μυαλό του το ματς απέναντι στην ΑΕΚ με αυτό με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έξω λοιπόν ο Καμπιάσο από το ματς με την Ένωση στο Καραϊσκάκη (όπου δεν έπαιξε καθόλου), όμως, ενώ ετοιμαζόταν για βασικός με Ντιναμό, του προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού.

Αντίθετα ο Τσόρι μπήκε κανονικά στους εκλεκτούς. Εκτός αποστολής ο Ελαμπντελαουί, που όμως τώρα επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας του Θρύλου.

Οι... σίγουροι λοιπόν είναι Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ δεξί μπακ, Σιόβας στόπερ (πιθανότατα με τον Μποτία και όχι τον Ντα Κόστα δίπλα του), Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι στο κέντρο, Φορτούνης δεκάρι, Πάρντο και Σεμπά στα δύο... φτερά και Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.


Από εκεί και πέρα οι... αμφιβολίες του Σίλβα είναι μία για τον παρτενέρ του Σιόβα στην άμυνα (ο Ντα Κόστα συγκεντρώνει τις πιθανότητές του) και μία για το αριστερό άκρο της άμυνας (Μασουακού ή Σαλίνο με τον Βραζιλιάνο να έχει κερδίσει ξανά πολλούς πόντους). Αμφιβολίες που θα ξεκαθαριστούν άμεσα.

Θυμίζουμε την αποστολή: Μποτία, Ντα Κόστα, Τσόρι, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Βούρος.

Όπως γίνεται κατανοητό θα κριθούν τα πάντα το αργότερο έως το μεσημέρι της Τρίτης. Ως επί το πλείστον πάντως ο Μάρκο Σίλβα θα προσεγγίσει -σε μεγάλο βαθμό- το ματς στο Ζάγκρεμπ με την τακτική και την λογική του Έμιρεϊτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ