2012-05-09 09:33:12
Φωτογραφία για ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ… ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ!Ερντογάν: «Θα ζητήσω επέμβαση του ΝΑΤΟ»
Λιάνα Μυστακίδου

Έτοιμος να ζητήσει στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Συρία, δηλώνει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν επισκεπτόμενος τη Ρώμη για τη Σύνοδο της Συμμαχίας.Προερχόμενος από επίσκεψη στο στρατόπεδο Σύρων προσφύγων στο Κιλίς, ο κ. Ερντογάν μίλησε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Serra, προκειμένου να αποκαλύψει τις προθέσεις του. Από την πλευρά της, η εφημερίδα Γενίτσαγ κατηγορεί τον κ. Ερντογάν ότι εμφανίζεται έτοιμος να στείλει τους «Σταυροφόρους» να σκοτώσουν Μουσουλμάνους!

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται, επίσης, ότι η Συρία μεταφέρει εκτοξευτήρες Scud στα σύνορά της με την Τουρκία και το Ισραήλ.

Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος κ. Μεχμέτ Σεκέρ κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση για τις δυσμενείς συνθήκες  διαβίωσης στο στρατόπεδο των Σύρων προσφύγων.

Ο κ. Ερντογάν, για να εκθέσει τον κ. Άσαντ  στη διεθνή κοινότητα υποκίνησε τους  Σύρους να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να έλθουν στην Τουρκία.


Τους υποσχέθηκε πιθανότατα χρήματα και περίπου 40.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν την πατρίδα τους. 

Όταν είδαν ότι δεν τηρήθηκε καμία από τις υποσχέσεις οι 18.000 πρόσφυγες επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Ο βουλευτής του ίδιου κόμματος κ. Ρεφίκ Εργιλμάζ κατήγγειλε ότι τα αντιαεροπορικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη Λιβύη μεταφέρθηκαν μέσω της Τουρκίας στη Συρία.

Μια άλλη σοβαρή καταγγελία δημοσιεύεται στην Russian Today. Επιτροπή Σύρων αντικαθεστωτικών που μετέβαιναν στις ΗΠΑ, στάθμευσαν για λίγο στην Πρίστινα όπου συναντήθηκαν με μέλη του UCK. Οι δυο πλευρές  εξέτασαν τη δυνατότητα να αναλάβει ο UCK να εκπαιδεύσει τον «απελευθερωτικό στρατό της Συρίας». Είναι γνωστό ότι οι Κοσοβάροι έχουν μεγάλη εμπειρία στην εθνοκάθαρση….

Έτσι, θα έλθει η αραβική άνοιξη και στη Συρία!
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Kommt Zeit, Kommt Rat, Kommt Attentat!»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Kommt Zeit, Kommt Rat, Kommt Attentat!»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ