2012-05-09 10:27:02
Φωτογραφία για Τα λένε Παναθηναϊκός και ΕΠΟ για την αδειοδότηση
Συνάντηση σήμερα (09/05) στις 4 το απόγευμα θα έχουν άνθρωποι του Παναθηναϊκού με αξιωματούχους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της αδειοδότησης.

Η κατάσταση κάθε άλλο παρά εύκολη είναι για τον Παναθηναϊκό, παρά τις ευχάριστες χθεσινές (08/05) εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, σε ό,τι αφορά στο θέμα με την συμμετοχή του συλλόγου ή όχι στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης περιόδου! Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγε κανείς, αφού τα δεδομένα είναι μάλλον κατά των «πράσινων» Με αυτό ως γνώμονα, λοιπόν, άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα επισκεφτούν τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σήμερα στις 4 το μεσημέρι, για να δουν τι ακριβώς μπορεί να γίνει με το θέμα της αδειοδότησης. Και το αν θα καταφέρει τελικά η ομάδα να αποφύγει τα… χειρότερα.

Συγκεκριμένα, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, Δημήτρης Βερβεσός και ο υπεύθυνος οικονομικών Γιώργος Στάμος, θα συναντηθούν με τον προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη και τον διευθυντή αδειοδοτήσεων, Γιώργο Δημητρίου.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μίκης στηρίζει Τσίπρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μίκης στηρίζει Τσίπρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ