2012-05-09 10:22:31
Φωτογραφία για ΙΜΠΑΝΙΕΘ : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΜΕΡΙ,ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ!
Ανατροπή δεδομένων για τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος, όπως διέρρευσε τις τελευταίες ώρες, δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την Σπαρτάκ Μόσχας Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Έμερι να είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους στόχους, ωστόσο, την Τρίτη στην επίσημη ιστοσελίδα της Σπαρτάκ παρουσιάστηκε ως ο νέος προπονητής της ομάδας της Μόσχας.

Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» επικοινώνησε με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, μάνατζερ του Ισπανού προπονητή και τον ρώτησε για το αν ισχύει η συμφωνία του πελάτη του με την Σπαρτάκ Μόσχας...

«Όχι δεν είναι έτσι, είναι ψέματα. Ο Ουνάι θα αποφασίσει για το μέλλον τους τις επόμενες μέρες, δεν έχει πάρει καμιά απόφαση. Υπάρχουν επιλογές που θα τις σκεφτεί και θα αποφασίσει».

Όσο για τις δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει ο ίδιος ο Έμερι σε ισπανική ιστοσελίδα με τις οποίες επιβεβαιώνει τη συμφωνία του με τον ρωσικό σύλλογο είπε:

«Δεν τα έχει πει αυτά. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Και στην Ισπανία όπως και σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχουν δημοσιογράφοι που γράφουν πράγματα που δεν είναι αλήθεια.

Έγραψε κάποιος στη Βαλένθια κάτι που δεν είναι αλήθεια. Ο Ουνάι δεν έχει αποφασίσει ακόμα, θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες».

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό πρόσθεσε:

«Αυτό δεν μπορώ να σας το πω εγώ. Εγώ ξέρω ότι για το μέλλον του θα αποφασίσει ο ίδιος. Δεν μπορώ να σας πω για συλλόγους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ