2012-05-09 11:14:05
Φωτογραφία για Σπάρτη: Προφυλακίστηκε ο 49χρονος επιχειρηματίας που σκότωσε Ρουμάνο - Tον έπιασε στα πράσα
Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 49χρονος επιχειρηματίας από την Σπάρτη που πυροβόλησε και σκότωσε Ρουμάνο με τον οποίο παραβίασε...  αποθήκη με υλικά εργολαβίας με σκοπό να τα κλέψει.

Στο πλευρό του 49 χρόνου επιχειρηματία η Σύζυγος και ο γιος του.

Να τονίσουμε ότι ο 49χρονος επιχειρηματίας απολογήθηκε από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή στο αστυνομικό τμήμα Σπάρτης και όχι στο Δικαστικό Μέγαρο.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη απο τον εισαγγελέα και ανακριτή και ο κατηγουρόμενος κρίθηκε Προφυλακιστέος Η Αστυνομία της Σπάρτης είχε πάρει πάρει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας γιατί έξω απο το Αστυνομικό τμήμα είχαν μαζευτεί εκατοντάδες πολίτες της Σπάρτης για να συμπαρασταθούν στον 49χρονο και για να ακούσουν την απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή Δυστυχώς για αυτούς η απογοήτευση ....ήρθε!!!Δεν ήταν για τους περισσότερους αυτό που περίμεναν.

Εμείς τρυπώσαμε σε μερικά πηγαδάκια που είχαν κάνει οι πολίτες της Σπάρτης και ακούγαμε την γνώμη τους για τον φόνο που έκανε ο 49χρονος επιχειρηματίας...και το αποτέλεσμα..;;;


Σχεδόν όλοι τα ίδια είπαν: "Καλά του έκανε...του άξιζε"

Φανταστείτε πόσο αγανακτισμένοι είναι οι περισσότεροι απο αυτούς που τους έχουν "κατακλέψει" και το σημαντικότερο...;;; Δεν μπορούνε να κάνουν και τίποτα γιατί απλά δεν δουλεύει τίποτα σωστά σε αυτήν τη χώρα.

Έτσι λοιπόν ο "άτυχος" 49χρονος πήρε τον νόμο στα χέρια του...

Την υπόθεση για τον 49χρονο επιχειρηματία ανέλαβε ο συνήγορος Χρήστος Πλειώτας.

eglimatikotita.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ