2015-10-22 17:30:16
Φωτογραφία για Έφτασε στην Αθήνα ο Φρανσουά Ολάντ
Στην Αθήνα έφτασε, περί τις 17:10, ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη, προσκεκλημένος του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Το αεροσκάφος με τη γαλλική αποστολή προσγειώθηκε, λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον Γάλλο πρόεδρο υποδέχτηκε ανεπισήμως, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τον, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Τον πρόεδρο της Γαλλίας συνοδεύουν τρεις βασικοί υπουργοί του -ο υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, η υπουργός Παιδείας Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ και η υπουργός Πολιτισμού Φλερ Πελερέν. Επίσης, ο γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Αρλέμ Ντεσίρ, ο επικεφαλής του σοσιαλιστικού κόμματος, βουλευτές και γερουσιαστές. Την αποστολή συμπληρώνει μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών, που θα διερευνήσουν τις δυνατότητες επένδύσεων στη χώρα.

Μετά τη σύντομη ανεπίσημη υποδοχή, το αυτοκίνητο με τον Φρανσουά Ολάντ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα κατευθυνθεί στο Σύνταγμα, όπου ο Γάλλος πρόεδρος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Στο Σύνταγμα θα τους περιμένει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ