2012-05-09 12:06:01
Φωτογραφία για Η Χρυσή Αυγή απείλησε δημοσιογράφο της Καθημερινής!
Μετά την έντονη αντίδραση που προκάλεσαν τα παραγγέλματα μελών της Χρυσής Αυγής προς τους δημοσιογράφους το βράδυ των... εκλογών στη συνέντευξη τύπου του ηγέτη τους, Νίκου Μιχαλολιάκου, ένα νέο επεισόδιο έρχεται να προσθετεί στην «κόντρα» του κόμματος με τους δημοσιογράφους.

Πιο συγκεκριμένα, σε άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής απειλούν ευθέως τη δημοσιογράφο Ξένια Κουναλάκη της Καθημερινής.

Αφορμή ένα άρθρο της κυρίας Κουναλάκη από τις 12 Απριλίου, οπου ζητούσε από τα ελληνικά ΜΜΕ να σταματήσουν να προβάλλουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, και να ενημερώσουν τους πολίτες για τη φιλοναζιστική ιδεολογία τιου κόμματος.

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», η απάντηση των Χρυσαυγιτών σε εκείνο το άρθρο της κυρίας Κουναλάκη ήρθε με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, όπου ένας συντάκτης με αρχικά Θ.Π. απειλεί στα ίσια την δημοσιογράφο και την οικογένεια της.


Όπως γράφει, «Εμείς μάθαμε να περιμένουμε επί 31 χρόνια και άσχετα με την εκλογική αριθμητική είμαστε και θα είμαστε εδώ», και συνεχίζει με την απειλή του στα γερμανικά: «Kommt Zeit, Kommt Rat, Kommt Attentat!» το οποίο σημαίνει «Με τον καιρό θα ́ρθει ο φόνος». Σε πιο ελεύθερη μετάφραση, η φράση αυτή σημαίνει «πρόσεχε τα νώτα σου».

Διαβάζοντας το απειλητικό άρθρο, η κυρία Κουναλάκη θορυβημένη κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, όπου όμως την συμβούλεψαν να... σταματήσει να γράφει για τη Χρυσή Αυγή, και να ασκήσει μήνυση.

Αυτό όμως θα πάρει καιρό, καθώς ο σέρβερ της ιστοσελίδας βρίσκεται στην Αμερική. Θα πρέπει να αρθεί η ανωνυμία με εισαγγελική παραγγελία και στη συνέχεια να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, χωρίς να είναι βέβαιο το αποτέλεσμα.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ