2012-05-09 12:46:02
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ: Έντονοι οι φόβοι για την επόμενη μέρα
Ο πολιτικός σεισμός που προκάλεσε το αποτέλεσμα της κάλπης, κινεί και τις κινήσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου, ο οποίος βήμα βήμα ανιχνεύει τις... αλλαγές που διαμορφώνονται στην πολιτική σκακιέρα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει μεγάλα περιθώρια κινήσεων αν μάλιστα επαληθευτούν οι πληροφορίες για ανοίγματα του Αντώνη Σαμαρά προς τις δυνάμεις εκείνες που έχουν αποσκιρτήσει από το κόμμα, επιχειρώντας να ξαναστήσει την κεντροδεξιά.

Γι αυτό και όχι τυχαία αποφάσισε να κάνει την χθεσινοβραδινή του δήλωση. «Nα απαντήσω στο θέμα της υπογραφής του Τσιπρα, αλλά και στο Σαμαρά που επιχειρεί να κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας» έλεγε λίγο αργότερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Και να μην κλείσει ο ίδιος τις γέφυρες προς τα αριστερά»,προσέθεταν άλλα στελέχη του κινήματος. Γνωρίζουν άλλωστε ότι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή μένει μόνο και θα συνθλιβεί μεταξύ της κεντροδεξιάς που οραματίζεται ο Α.Σαμαρας και της κεντροαριστεράς που ευαγγελίζεται ο Α.Τσίπρας, όχι λοξοκοιτώντας πια, αλλά κοιτάζοντας κατάματα τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.


Έτσι θα παραμείνει σε αυτή τη γραμμή «της φωνής της λογικής και της υπευθυνότητας» σε μια προσπάθεια να επαναπατρίσει , όσους ψηφοφόρους έφυγαν προς άλλα κόμματα και κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ, «κουρεύοντας» κατά πολύ το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ.

Και επειδή ο πολιτικός χρόνος των επόμενων ημερών αναμένεται ιδιαίτερα πυκνός, κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει πως και πότε θα αρχίσουν τα εσωκομματικά όργανα καθώς οι κορυφαίοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι εκτός βουλής και γι αυτό δεν δείχνει να βιάζεται ο Βαγγέλης, τηρούν στάση αναμονής.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ