2012-05-09 12:58:03
Φωτογραφία για Ο Απόστολος Παπατόλιας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης που οφείλει τα 85.940 €
Κατά του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ», κ. Απόστολου Παπατόλια, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του... Νοεμβρίου 2010, στράφηκε η εταιρεία «ΠΡΟΛΑΙΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ», με εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία - πρόσκληση και επιφύλαξη, διαμαρτυρόμενη για αντισυμβατική, παράνομη και αντίθετη σε κάθε έννοια χρηστών και συναλλακτικών ηθών εκ μέρους τους κ. Παπατόλια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντοτε με το έγγραφο, που επιδόθηκε στον κ. Παπατόλια, την 4η Μαΐου 2012, η εταιρεία -στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του- παρείχε διαφημιστικές υπηρεσίες και εξέδωσε για αυτές, επτά (7) τιμολόγια, συνολικής αξίας 125.324,70 €.

Με την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου έκπτωσης, ποσού 29.385,70 €, η συνολική οφειλή ανήλθε, τελικά, στο ποσό των 95.940 €.

Ο κ. Παπατόλιας -δια χειρός συνεργάτη του- κατέβαλε το ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, σε δύο δόσεις, με αποτέλεσμα μέχρι και την επίδοση της εξώδικης διαμαρτυρίας να οφείλει ποσό μέχρι και σήμερα, ύψους 85.940 €.

Παρά τις κατ’ επανάληψη οχλήσεις και διαμαρτυρίες αλλά και τις υποσχέσεις του κ. Παπατόλια -σύμφωνα με το δημόσιο έγγραφο- η οφειλή υφίσταται ακόμη, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αδυνατεί να εξοφλήσει συνεργάτες της, σχετιζόμενους με την προεκλογική του εκστρατεία.

poli-politiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ