2012-05-09 13:05:12
Φωτογραφία για O Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν στο λύκειο...
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πρόσωπο των ημέρων και από το αρχεία μας... ξεθάψαμε ένα άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα Νέα πριν από ολόκληρα 20 χρόνια. Ο ΚΟΡΙΟΣ Ντοκουμέντο. Σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα (στα υπουργεία) Όπως και να το κάνουμε, σήμερα είναι η μέρα του Αλέξη Τσίπρα. Από την άποψη ότι έχει πάρει την εντολή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας για διερευνητικές επαφές, έτσι ώστε να δει αν μπορεί να συγκροτήσει κυβέρνηση. Με αυτή την αφορμή ψάξαμε στο αρχείο μας και τι λαβράκι εντοπίσαμε; Κάτι που νομίζουμε ότι είναι ξεχασμένο απ' όλους. Και σας το παρουσιάζουμε σήμερα από το PLUS. 

Βρήκαμε, λοιπόν, τον Τσίπρα όταν ήταν στο λύκειο! Και συγκεκριμένα ένα δημοσίευμα πριν από 20 χρόνια! Στις 21 Μαρτίου 1992 δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Τα Νέα ένα άρθρο του Αλέξη Τσίπρα, που ήταν τότε πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του Πολυκλαδικού Λυκείου Αθηνών. Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην στήλη των Νέων «Η Ερώτηση της Ημέρας», με θέμα «Τι σας διδάσκουν οι νέες αλλαγές στην εκπαίδευση;».


 Ο Τσίπρας ξεκινάει το σχόλιο του ως εξής: «Δυστυχώς στην Ελλάδα μόλις αλλάζει ο υπουργός, αλλάζουν και τα προγράμματα στην εκπαίδευση. Δεν θυμάμαι ποτέ να υπήρχε μια συνεχής ροή. Να παρακολουθεί ένας υπουργός όσα έκανε ο προηγούμενος». Να, λοιπόν, που οι εκλογές 20 χρόνια μετά τον φέρνουν σε θέση να είναι αυτός που προσπαθεί να συγκροτήσει κυβέρνηση. Αν και όπως βλέπουμε είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρει, όπως δεν καρποφόρησαν και οι προσπάθειες της ΝΔ. Όπως και να έχει, δείτε τις φωτοτυπίες από εκείνο το δημοσίευμα των Νέων.

Πηγή: gazzetta.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ