2012-05-09 14:00:44
Φωτογραφία για Βόλος: Ερευνάται έγκλημα ή αυτοκτονία [video]
Στις 12.25 το μεσημέρι ανασύρθηκε τελικά από τη θάλασσα, στο ύψος της προβλήτας του σιλό, ο άγνωστης ταυτότητας άνδρας που εντοπίστηκε στις 11 το πρωί, στην κεντρική προβλήτα από ψαράδες να επιπλέει στη θάλασσα.

Ο άγνωστος άνδρας εντοπίστηκε να επιπλέει περίπου 15 μέτρα από την κεντρική προβλήτα Βόλου, στο ύψος των ρυμουλκών, από ανθρώπους που ψάρευαν από την ακτή και αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό, άνδρες του οποίου πήγαν επί τόπου.

Με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους, ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε δεμένος στην προβλήτα του σιλό, όπου, ανασύρθηκε από δύτη με τη συνδρομή και του Λιμενικού, ενώ στον τόπο πήγε και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με αυτοκίνητο γραφείου κηδειών.

Όπως δήλωσε ο λιμενάρχης Βόλου αντιπλοίαρχος Χρήστος Κανάκης, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, καθώς ο άνδρας, που είναι ηλικίας 40ως 50 χρονών, είχε δεμένα στα γόνατά του βαράκια 2,5 κ. και στο κάτω μέρος των ποδιών του από δύο βαράκια πέντε κιλών, ενώ τα πόδια του ήταν δεμένα με χοντρό σχοινί.


Ο λιμενάρχης εκτίμησε ότι ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο νερού για διάστημα πάνω από μια εβδομάδα, ενώ φορούσε μαύρο μπλουζάκι και τζιν παντελόνι, ενώ ήταν εμφανώς σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Πάντως πάνω στον άνδρα δεν βρέθηκαν έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητά του, ενώ η σορός του ήδη βρίσκεται στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για ιατροδικαστική εξέταση.

Επειδή πάντων φαίνεται ότι ήταν μελαμψός υπάρχει το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποιον αιγύπτιο αλιεργάτη, που εργαζόταν στα γρι – γρι, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Σε συνεργασία δε με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, γίνονται προσπάθειες για ταυτοποίηση του πτώματος, ενώ έγινε γνωστό ότι, το τελευταίο τρίμηνο έχουν γίνει δύο εξαφανίσεις που έχουν δηλωθεί στην Αστυνομία.

magnesianews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ