2012-05-09 15:45:09
Φωτογραφία για Αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ ο Καμπάνης
Το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι αποσύρει ο Γιάννης Καμπάνης, ωστόσο τονίζει πως στο μέλλον θα βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η επιστολή του Γιάννη Καμπάνη αναφέρει αναλυτικά:

«Αναγκάζομαι για τους λόγους που έγιναν γνωστοί δια της προηγούμενης επιστολής μου, να αναθεωρήσω προς το παρόν το ενδιαφέρον μου για την απόκτηση των μετοχών της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

Επιπροσθέτως τονίζω ότι σ΄ αυτήν μου την απόφαση οδηγήθηκα και από την εκκωφαντική σιωπή σας σχετικά με τα αιτήματα που σας απηύθυνα. Τονίζω ότι ποτέ δεν αισθάνθηκα αντιπαλότητα με κανένα σας, πολλώ δε περισσότερο με τον κ. Ιβάν Σαββίδη.

Αναγνωρίζω το απόλυτο δικαίωμά σας να επιλέξετε όποιον και ό,τι εσείς ως συγκροτημένο όργανο διοίκησης θέλετε. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να βρει το δρόμο που του αξίζει με τον (διαφαινόμενο) νέο επενδυτή της επιλογής σας, και όλα να κυλήσουν σε κλίμα διαφάνειας και νομιμότητας, ώστε ο ΠΑΟΚ να μην αναγκαστεί να απολογείται για θέματα που δεν οφείλει (όπως π.χ
. άλλες μεγάλες ιστορικές Π.Α.Ε. τύπου Σαχπατζίδη ή άλλων προφυλακισμένων τέως προέδρων άλλων ομάδων), ενέργειες και λάθη που προφανώς μέχρι σήμερα φαίνεται ότι αποφύγατε και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να αποφεύγετε τηρώντας κατά γράμμα το πνεύμα και το γράμμα των νόμων, όπως η τάξη και ο λαός του ΠΑΟΚ απαιτεί.

Παραμένω στη διάθεση του ΠΑΟΚ (ως τοιούτου εννοουμένου τόσον της Διοικήσεως αλλά και του λαού) για ό,τι στο μέλλον χρειαστεί ή στην απευκταία περίπτωση που οι λύσεις που επιλέξατε δεν ευοδωθούν».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ