2012-05-09 16:46:13
Φωτογραφία για Προσκλητήριο Καμμένου στους αντιμνημονιακούς
Πρόσκληση σε αντιμνημονιακό μέτωπο, σε όλους ακόμη και με όσους συγκρούστηκε στο παρελθόν, απεύθυνε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά την ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός του.

Ο Πάνος Καμμένος με την παραπάνω δήλωση έκανεάνοιγμα ακόμη και προς τους βουλευτές της Ν.Δ.προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

Σε αντιπερισπασμό του προσκλητηρίου Σαμαρά ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προχώρησε σεπροσκλητήριο προς αντιμνημονιακές δυνάμειςσυμπεριλαμβανομένων στελεχών και βουλευτών της Ν.Δ.

Έκανε όμως και ένα βήμα παραπέρα ζητώντας να παραιτηθούν από τις ηγεσίες των κομμάτων τους οι αρχηγοί που υπέγραψαν το Μνημόνιο και «μπλοκάρουν» τη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης.

Διευκρίνησε ότι σέβεται το θεσμικό ρόλο των δύο πολιτικών αρχηγών που ψήφισαν το Μνημόνιο, ωστόσο δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μαζί τους το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης, εξαιτίας των υπογραφών τους.


Μεταξύ άλλων και αναπτύσσοντας τις θέσεις του, λίγο πριν την συνάντησή του με τονΑλέξη Τσίπρα, θέσεις οι οποίες φαίνεται ότι δεν θα δημιουργήσουν ιδιαίτερο προβληματισμό για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι πρέπει να σταματήσει η ατιμωρησία και να πληρώσουν όλοι όσοι πλήγωσαν την χώρα.

Τέλος, αναφέρει το parapolitika.gr, απευθυνόμενος προς τους 33 βουλευτές του, ανακοίνωσε πως οι συνυποψήφιοί του στην ίδια περιφέρεια θα οριστούν μετά απόκλήρωση, καθώς ο ίδιος δεν θέλει να αποφασίσει ποιά έδρα θα κρατήσει και ποιός συνδέλφός του που έδωσε την ίδια μάχη θα μείνει απ’ έξω.
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ