2012-05-09 17:46:03
Φωτογραφία για Με ποδήλατο στη δουλειά
Μια πρωτότυπη, φιλική με το περιβάλλον καμπάνια με τίτλο “Με Ποδήλατο στη Δουλειά”, πραγματοποιείται το Μάιο.

Η καμπάνια, εν ήδη φιλικού διαγωνισμού, προτρέπει να αφήσουμε το αυτοκίνητο στην άκρη και να πάμε με το ποδήλατο στη δουλειά, αντικαθιστώντας έτσι το ΙΧ με την άθληση και την ευεξία που προσφέρει η ποδηλασία. Το στοίχημα είναι να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το ποδήλατο στις μετακινήσεις μας, καταγράφοντας χιλιόμετρα, ώρες χρήσης και διαδρομές.

Η καμπάνια παροτρύνει τους εργαζόμενους να αρχίσουν να πηγαίνουν στη δουλειά με το ποδήλατο και παράλληλα προβάλλει, αφ ενός τα πλεονεκτήματα της μετακίνησης με ποδήλατο στους εργοδότες και αφ ετέρου τους εργοδότες που προωθούν το ποδήλατο.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται με ατομική εγγραφή στον ιστοτόπο biketowork.gr. Εκεί ακολούθως καταγράφουν οι συμμετέχοντες τις διαδρομές και τα χιλιόμετρα αποκλειστικά και μόνο από και προς τη δουλειά. Όχι άλλες διαδρομές όπως για ψώνια, βόλτα, βραδινή έξοδο, ή διαδρομές που είναι μέρος της δουλειάς. Το σχολείο θεωρείται δουλειά. Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν αλλαγές και διορθώσεις μέχρι το τέλος Μαΐου.

news.travelling.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πορεία προς νέες εκλογές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πορεία προς νέες εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ