2015-11-03 23:22:19
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ FIBA
Σας είχαμε ενημερώσει για το «μπάσιμο» της FIBA αναφορικά με τη νέα Ευρωλίγκα που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει και ουσιαστικά να μπει... σφήνα στα σχέδια του Μπερτομέου.

Η παγκόσμια ομοσπονδία του μπάσκετ ανέλυσε σε συνάντηση που έλαβε χώρα στη Γενεύη την πρότασή της και το πλάνο για τη δημιουργία μίας νέας λίγκας που θα μπορέσει να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα έσοδα στις ομάδες. Μία οικονομική πρόταση που φτάνει στα 30 εκατομμύρια ετησίως που ουσιαστικά φτάνει στα ύψη τα δεδομένα για τους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Παράλληλα έγινε γνωστό το αγωνιστικό πλάνο, οι επιμέρους λεπτομέρειες και η ύπαρξη προκριματικών αγώνων για τις Εθνικές Ομάδες από το 2017 και μετά.

Στη συνάντηση το παρών έδωσε και ο Γιώργος Σκινδήλιας από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον αντιπρόεδρο του Θρύλου να είναι μαζί με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, τον εκτελεστικός διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, τον πρόεδρο της FIBA Europe, Τουργκάι Ντεμιρέλ και τον γενικό γραμματέας, Καμίλ Νόβακ. Στη συνάντηση βρέθηκαν και εκπρόσωποι της Φενέρ, της Ρεάλ και της Μακάμπι αλλά και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, με τους προέδρους των ομοσπονδιών της Ιταλίας, Ισπανίας και Τουρκίας.

Το... μπαλάκι πια πηγαίνει στις ομάδες, οι οποίες θα δουν και θα «ζυγίσουν» την πρόταση της FIBA και θα αποφασίσουν εάν θα υπάρξει νέο σχίσμα με την Ευρωλίγκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ