2015-11-04 20:10:40
Φωτογραφία για «Η ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξήρε τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία της ομάδας και ενώ υπάρχει ενημέρωση στο Προξενείο της Κροατίας για 44 συλλήψεις!

Ο Κράσιμιρ Άντολιτς, υπεύθυνος ασφαλείας της Ντιναμό ήταν ξεκάθαρος για τα μέτρα σχετικά με την προστασία της ομάδας του, επαινώνοντας δημόσια τον Ολυμπιακό, την ελληνική αστυνομία και την Πρεσβεία της Κροατίας, που λογικά θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόξενο στο ματς απόψε.

«Δεν υπήρχε ποτέ κανένας κίνδυνος για εμάς. Η Ντιναμό δεν έχει νιώσει καμία απειλή στην Αθήνα και πρέπει να το πούμε αυτό. Η ασφάλεια είναι εξαιρετική. Ο Ολυμπιακός, η ελληνική αστυνομία και η κροατική Πρεσβεία έχουν λειτουργήσει εξαιρετικά. Έχουν λειτουργήσει άψογα και τους ευχαριστούμε. Έχουν κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην υπάρχει καμία απειλή για την ομάδα μας», σχολίασε ο Άντολιτς.

Την ίδια στιγμή η ελληνική αστυνομία με επίσημο έγγραφό της ενημέρωσε την Πρεσβεία της Κροατίας για σύλληψη 44 Κροατών οπαδών. Όλοι τους κρατούνται για περαιτέρω έρευνα. Η Πρεσβεία είναι σε συνεχή επικοινωνία με την αστυνομία για να επέμβει όπου χρειαστεί. Πάντως έως τώρα κανένας εκ των συλληφθέντων δεν έχει ζητήσει την συνδρομή του Προξενείου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ