2012-05-09 19:59:14
Φωτογραφία για Βενιζέλος:  Το ζωτικό είναι να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και να πάνε τα πράγματα καλύτερα και όχι χειρότερα
Δεν κλείνει την "πόρτα" στον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν έκλεισε την "πόρτα" στον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά προειδοποίησε ότι το ζωτικό είναι να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και να πάνε τα πράγματα καλύτερα και όχι χειρότερα για τον ελληνικό λαό "Ο κ. Τσίπρας ας περιμένει τη συνάντηση που θα έχουμε αύριο" ανέφερε στη δημόσια δήλωσή του ο κ. Βενιζέλος, δεσμευόμενος ότι "θα είναι ουσιαστική".

Πρόσθεσε ότι η σκληρή διαπραγμάτευση δεν πρέπει να γίνεται "μεταξύ μας, με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές", αλλά έξω δηλαδή με "τα συμφέροντα, τους κερδοσκόπους και τις αγορές". "Ας κρατήσουν την όρεξή τους για εκεί, για το γήπεδο και όχι για τον εσωκομματικό διάλογο των σκοπιμοτήτων".

"Θέλουμε να υπερβούμε το αδιέξοδο και να φτάσουμε σε λύσεις. Δεν είναι ώρα για νέους εθνικούς διχασμούς στο όνομα των παραταξιακών ή πολιτικών σκοπιμοτήτων", πρόσθεσε.

Τέλος κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για κυβέρνηση εθνικής ενότητας των δυνάμεων που θέλουν τη χώρα στο ευρώ και στην Ευρώπη με τους καλύτερους δυνατούς όρους, λέγοντας ότι είναι "πατριωτική" και "ρεαλιστική".
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ