2015-11-11 22:25:39
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΛΛΑ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΙΝΑΜΑΡ 1-3 ΣΕΤ
Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λιναμάρ ο Ολυμπιακός, μένοντας εκτός συνέχειας του CEV Cup βόλεϊ των γυναικών, αφού έχασε με 1-3 σετ στο Ρέντη από την ουγγρική ομάδα, αλλά... συνεχίζει ευρωπαϊκά.

Ο Ολυμπιακός έχασε από τη Λιναμάρ και στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για την πρώτη φάση του CEV Cup βόλεϊ των γυναικών και έμεινε εκτός της εν λόγω ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά και την ήττα με 3-1 σετ στην πρώτη αναμέτρηση πριν δύο εβδομάδες, με τις ερυθρόλευκες να χρειάζονται μόνο νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ώστε να ελπίζουν στο «χρυσό» σετ για την «ανατροπή».

Έτσι τα κορίτσια του Θρύλου θα συνεχίσουν στο Challenge Cup τη φετινή ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.

Οι ερυθρόλευκες, που παρατάχθηκαν με αισθητές ελλείψεις, ηττήθηκαν και στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» από την ουγγρική ομάδα και πλέον θα διεκδικήσουν την μέγιστη διάκριση στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι αισθητές απουσίες, όπως επίσης και το γεγονός ότι οι Ούγγρες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς δεν επέτρεψαν στα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να ελέγξουν τον ρυθμό της αναμέτρησης και αυτός ήταν ουσιαστικά ο λόγος να απωλέσουν το εισιτήριο της πρόκρισης από τη συνέχεια του Cev Cup.

Τα σετ: 19-25, 20-25, 25-17, 18-25
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ