2012-05-09 22:16:49
Φωτογραφία για Ξανά πρόεδρος ο Γόντικας
  

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του νέου Δ.Σ. με τον Δημήτρη Γόντικα να εκλέγεται ξανά στη θέση του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ. Διαβάστε τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, αλλά και τους τρεις αντιπροέδρους.

Μετά από σχεδόν δύο ώρες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του νέου Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ.

Όπως ήταν γνωστό, αυτό συστάθηκε σε σώμα μετά την επιλογή των 20 μελών του. Υπενθυμίζουμε ότι στο Δ.Σ. είναι οι Ιωάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μαρκόγιαννης, Δημήτρης Γούναρης, Μίμης Δομάζος, Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης, Λεωνίδας Πολέμης, Σάββας Παπαδόπουλος, Κώστας Κροκίδας, ενώ τον Ερασιτέχνη θα εκπροσωπεί ο Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Σε ότι αφορά τις αρχαιρεσίες ο Δημήτρης Γόντικας εκλέχτηκε και πάλι στη θέση του προέδρου. Πρώτος αντιπρόεδρος είναι ο Λεωνίδας Πολέμης, δεύτερος ο Στράτος Σωπήλης και τρίτος ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο κ. Πολέμης θα είναι υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του Συλλόγου, ενώ οι άλλοι δύο θα είναι εκπρόσωποι του Τριφυλλιού στην Λίγκα και την ΕΠΟ.

Τέλος, τη διοικούσα επιτροπή θα απαρτίζουν οι κ.κ. Γόντικας, Αλαφούζος, Σωπήλης και Πολέμης.
πηγή
tom-footballnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ